Το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει να προσφέρει μονάχα υπέροχες στιγμές στις παραλίες, αλλά και πλήθος συναυλιών, οι οποίες γίνονται sold out η μία μετά την άλλη. Η θερινή συναυλιακή σεζόν ξεκινά από τον Ιούνιο και πλέον φτάνει μέχρι τα τέλη περίπου του Σεπτεμβρίου, όπου κάθε βράδυ ειδικοί χώροι, στάδια, ανοιχτά θέατρα και πάρκα γεμίζουν από κόσμο κάθε ηλικίας και νότες.

Για όσους είναι έτοιμοι να ζήσουν τις συναυλίες μέχρι τελικής πτώσης, ετοιμάσαμε μερικά tips:

Ντυνόμαστε άνετα

Δεν υπάρχει ιδανικότερο dress code από αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα, είναι δροσερό και μας επιτρέπει να χορεύουμε δίχως πρόβλημα. Φόρεσε τα πιο άνετα ρούχα σου και αν πας να σταθείς από το απόγευμα φόρεσε αντηλιακό και απόφυγε το μαύρο που τραβάει τον ήλιο και σε κάνει να ιδρώνεις πιο εύκολα.

καλοκαιρινές συναυλίες

Πάρε τα απαραίτητα

Απόφυγε τα backpacks. Αρχικά γιατί θα ζεσταθείς πολύ γρήγορα και επιπλέον δε χρειάζεται να έχεις πολλά πράγματα μαζί σου. Φόρεσε ρούχα με τσέπες για να σε εξυπηρετήσουν. Αν οδηγάς μηχανή, να ξέρεις πως σε αρκετούς χώρους υπάρχουν ειδικά lockers για να αποθηκεύσεις με ασφάλεια το κράνος σου!

καλοκαιρινές συναυλίες

Φάε καλά, αλλά ελαφριά

Χορός και ορθοστασία μέσα στη ζέστη σημαίνει κούραση για το σώμα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φας ένα ισορροπημένο γεύμα και να αποφύγεις τις πολύ λιπαρές τροφές.

καλοκαιρινές συναυλίες

Άσε τα κλειδιά στο σπίτι αν πιεις

Στις συναυλίες χρειαζόμαστε ενυδάτωση. Αναψυκτικά, χυμοί και non-alcohol μπύρες είναι ιδανικές επιλογές αν οδηγείς. Αν όμως θελήσεις να καταναλώσεις κανονικό αλκοόλ, τότε πάρε ένα ταξί για την επιστροφή, δεν είναι κακό!

καλοκαιρινές συναυλίες

Περίμενε λίγο πριν φύγεις

Το τελείωμα μίας συναυλίας, είναι η αρχή της αναμονής για την επόμενη, όμως και ο λόγος που γίνεται το αδιαχώρητο για κάποια λεπτά στον δρόμο. Εσύ μη βιαστείς να φύγεις, προτίμησε να περιμένεις λίγο, ώστε να σπάσει ο κόσμος και να μπορέσεις να οδηγήσεις ήρεμος σπίτι.

Και για να μη χαλάει τίποτα τη διάθεσή σου στον δρόμο μία ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime είναι ο σύμμαχός σου σε κάθε σου διαδρομή, ώστε να μην χάσεις το live κανενός αγαπημένου σου καλλιτέχνη!