Θα μπορούσα να σου αναφέρω πάνω από εκατό λόγους να το κάνεις. Δε θα πω όμως τα τετριμμένα – πλην αληθινά – περί αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και διαφάνειας. Θα σου μιλήσω ανοιχτά και ξεκάθαρα σαν να μιλάνε δυο φίλοι.

Να ασφαλιστείς στην Anytime, γιατί είναι πάντα δίπλα σου. Είναι δίπλα σου όταν τη χρειαστείς με δικούς της ανθρώπους και καθρεφτίζει την έννοια της λέξης «Ασφάλεια».

Τι να το κάνεις άλλωστε, αν περιμένεις την Οδική Βοήθεια για δυο ώρες; Τι να το κάνεις αν τρακάρεις με κάποιον και δεν αποζημιώνεσαι;

Για αυτή τη δύσκολη στιγμή, χρειάζεσαι σιγουριά… Χρειάζεσαι την Anytime!

Αν λοιπόν επέλεξες ή πρόκειται να επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime, να είσαι πάντα ήσυχος γιατί θα σε φροντίσει εκείνη. Αφιέρωσέ μόνο λίγο χρόνο για το τι μπορείς να κάνεις σε περίπτωση που τη χρειαστείς.

Επίσης, μη παραλείψεις να αποθηκεύσεις από τώρα στο κινητό σου τηλέφωνο το τετραψήφιο της Οδικής Βοήθειας 1158. Θα με θυμηθείς!

Κάλυψη Οδικής Βοήθειας – Φροντίδας ατυχήματος

Οτιδήποτε κι αν συμβεί στο όχημά σου κι είσαι ασφαλισμένος στο πρόγραμμα Economic ή Value, μπορείς να καλέσεις την Οδική Βοήθεια στο 1158 από σταθερό ή κινητό.

Ειδικός συνεργάτης, θα σε βοηθήσει σε περίπτωση ατυχήματος, μπαταρίας, βλάβης, λάστιχου, βενζίνης και γενικά σε οτιδήποτε ακινητοποιήσει το όχημά σου στην άκρη του δρόμου. Αν  σου συμβεί βλάβη που μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου. Εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα το κάνει εκείνη τη στιγμή, διαφορετικά, θα σε μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο ή σε συνεργείο της επιλογής σου.

Στο πρόγραμμα Economic η Value η κάλυψη της Οδικής Βοήθειας είναι πλήρης.

Μάλιστα, αν το όχημά σου ακινητοποιηθεί από βλάβη που δεν μπορεί να αποκατασταθεί την ίδια μέρα, δικαιολογούνται τα έξοδα διαμονής για σένα και τους συνεπιβαίνοντες σε ξενοδοχείο! Αρκεί να βρίσκεσαι πάνω από 60 χλμ. από την μόνιμη κατοικία σου και το όχημά σου να μην έχει μεταφερθεί σε συνεργείο.

Θυμήσου επίσης…

…Η Οδική Βοήθεια σε συνοδεύει στις χώρες της Ευρώπης.

Διαβατήριο του οχήματος σου είναι η πράσινη κάρτα την οποία λαμβάνεις μαζί με το συμβόλαιό σου δωρεάν κι ακολουθεί τη διάρκειά του.

Αν πάλι έχεις επιλέξει πρόγραμμα τ Basic, να ξέρεις ότι δικαιούσαι την απλή κάλυψη της φροντίδας ατυχήματος, οπότε καλείς το 1158 μόνο σε περίπτωση ατυχήματος.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, θα φροντίσει να καταγράψει το συμβάν, θα φωτογραφήσει τα εμπλεκόμενα οχήματα , θα συντάξει ένα σχεδιάγραμμα του τόπου που έγινε το τροχαίο και θα συλλέξει στοιχεία από πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες. Με τη βοήθεια του, θα συμπληρωθεί το έντυπο της Δήλωσης ατυχήματος. Μην παραβλέψεις λοιπόν την συνδρομή του εκπροσώπου για να γίνει σωστά κι η ολοκληρωμένα η καταγραφή του περιστατικού.