Το «Follow the M» είναι το slogan για τη νέα μάρκα μοτοσυκλέτας Motron η οποία αποκαλύφθηκε επιτέλους στο κοινό. Ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο αυτό brand!

Η ιστορία ξεκινά στο πρώτο teaser, με τον Max Deeps έναν νέο εργαζόμενο, όπου κατά τη διάρκεια της πανδημίας ανακαλύπτει πως βλέπει κάποια περίεργα όνειρα στα οποία κυριαρχεί το κίτρινο και το μαύρο, ενώ μία γυναικεία φωνή από μακριά του λέει «Follow the M».

Τι είναι το M;

Ξυπνώντας από αυτήν την απόκοσμη εμπειρία, ο Max Deeps έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για την καθημερινότητά του, γιατί το μόνο που τον απασχολεί είναι η αποκρυπτογράφηση αυτού του αινιγματικού μηνύματος, το οποίο επιστρέφει και γίνεται εντονότερο στα επόμενα 3 teasers.

Στην προσπάθειά του να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει ανακαλύπτει ένα site στο «dark web» και ξαφνικά εξαφανίζεται από το σπίτι του και βρίσκεται σε ένα γκαράζ και ξεκινάει να οδηγεί μία μοτοσυκλέτα. Κάποιες ώρες αργότερα ο Max ξυπνά και συνειδητοποιεί πως έχει στο χέρι του το κλειδί αυτής της νέας μηχανής και η ζωή του έχει αλλάξει για πάντα.

Motron Motorcycles

Όλο το παραπάνω ήταν η καμπάνια για το νέο brand Motron Motorcycles το οποίο ξεκίνησε τον Φεβρουαρίου του 2021 και αποτελεί δημιούργημα της αυστριακής KSR Group.

Πρόκειται για μία νέα εταιρεία η οποία στοχεύει στην Ευρωπαϊκή αγορά και μπαίνει πολύ δυναμικά με 4 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, 4 σκούτερ και 4 μοτοσυκλέτες για ταξίδια, οι οποίες είναι αρκετά δημοφιλείς στο εξωτερικό και μπορείς να δεις εδώ. Χαρακτηριστικό της Motron είναι ο κομψός σχεδιασμός που αναδεικνύει δυναμισμό, ο χαμηλός κυβισμός που δε στερείται επιδόσεων και φυσικά το προσιτό κόστος, καθώς στόχος της εταιρείας είναι η ταχύτατη ανάπτυξη.

Μία νέα εποχή

Το νέο αυτό brand μας δείχνει πως η αγορά της μοτοσυκλέτας μπαίνει σε μία νέα αποχή στην οποία επιδόσεις, αισθητική, ασφάλεια και καλές τιμές πάνε μαζί, ενώ αγκαλιάζεται περισσότερο και η ηλεκτροκίνηση. Αυτό που μένει είναι να δούμε την υποδοχή του κοινού.

Είτε σκέφτεσαι ήδη μία ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα Motron, είτε σκοπεύεις να μείνεις στη μεγάλη σου αγάπη δεν πρέπει να ξεχνάς πως η προστασία της και η προστασία σου είναι το Α και το Ω σε αυτήν τη σχέση. Η Anytime σου παρέχει τo ιδανικό πρόγραμμα ασφάλειας μηχανής τώρα σε νέες χαμηλότερες τιμές και με πολλές μοναδικές παροχές!