Στην Anytime φροντίζουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να είμαστε δίπλα σας, προσφέροντας σας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία. Γι΄αυτό πέρα από την 24ωρη εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε, ήρθε η ώρα να σας δείξουμε ότι θέλουμε πραγματικά να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, όχι μόνο τη στιγμή που μας χρειάζεστε.

Έτσι, στις 9 Ιουνίου διοργανώσαμε ένα μεγάλο event στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου καλέσαμε τους πελάτες μας να επισκευάσουν δωρεάν μικρό-ζημιές των αυτοκινήτων τους!

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα έγινε πραγματικότητα για 1η φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την AutoKing, την πρώτη και μοναδική εταιρεία με εξειδίκευση στην αισθητική αναβάθμιση αυτοκινήτου, με έδρα την Ολλανδία και δραστηριότητες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία και Κύπρο. Επιπλέον, η εκδήλωση είχε την υποστήριξη της PPG Industries, που δραστηριοποιείται στην πώληση χρωμάτων επαναβαφής, βιομηχανικών χρωμάτων προστασίας και γυαλιών (fiberglass, flatglass).

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο – συνεργείο ταυτόχρονης εξυπηρέτησης 40 θέσεων, τεχνικοί της AutoKing και της PPG παρελάμβαναν τα οχήματα, επισκευάζοντας με τα πιο σύγχρονα μέσα ζημιές όπως γρατζουνιές, βαθουλώματα και θαμπωμένα φανάρια, βάφοντας τοπικά και παραδίδοντάς τα επί τόπου. Συνολικά, επισκευάστηκαν πάνω από 400 οχήματα με μέσο χρόνο επισκευής 45 λεπτά, με παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και με εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Όσο διήρκησε η επισκευή, οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποιο δροσερό ρόφημα και ελαφριά σνακς, με τις μουσικές επιλογές της Κατερίνας Ζαρίφη και της Εύας Θεοτοκάτου! Επίσης υπήρξε απευθείας live σύνδεση με ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, όσο οι μικροί μας φίλοι διασκέδαζαν σε έναν όμορφο ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.

Και όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα περισσότερα, κάθε στιγμή.