Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Anytime γιορτάσαμε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών! Πρόκειται για μία παγκόσμια γιορτή που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με στόχο να τιμώνται και να επιβραβεύονται όσοι εργάζονται για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών πιστό στο όραμά του, καλεί τις εταιρείες να συμμετέχουν σε μία γιορτή για την αξία της Εξυπηρέτησης, ενδυναμώνοντας έτσι τις σχέσεις με τους πελάτες τους, αλλά και με τους ανθρώπους τους, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματά τους.

Το σύνθημα της φετινής γιορτής είναι: «Στην εξυπηρέτηση συνεχίζουμε ΜΑΖΙ»!  

Και στην Anytime συνεχίζουμε ΜΑΖΙ και ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας που εργάζονται καθημερινά στην «πρώτη γραμμή» και κάτω από δύσκολες συνθήκες, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, για να έχουν μία θετική και πολλές φορές ξεχωριστή εμπειρία οι ασφαλισμένοι μας.

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Θέλουμε μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους, με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και θετική διάθεση τόσο για τους ασφαλισμένους μας όσο και για τους ανθρώπους μας. Για αυτό και φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε συνεχώς, να απλοποιούμε τις διαδικασίες μας, και να αναβαθμίζουμε τις online υπηρεσίες μας, διευκολύνοντας στην πληροφόρηση και στη διαχείριση των συμβολαίων, αλλά και σε πιο δύσκολες και ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Με ενσυναίσθηση, γνώση και εμπειρία αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και πάνω από όλα λειτουργούμε σαν ομάδα, γιατί όταν είμαστε μαζί τα καταφέρνουμε πάντα καλύτερα! Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών μας φτάνει στο 94%! Και μιλάμε για περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους.

Και φέτος στην Anytime γιορτάσαμε τη συγκεκριμένη εβδομάδα με χαμόγελα, κέφι και πολλές εκπλήξεις τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τους ανθρώπους μας, με την ευχή να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σαν ομάδα! Για να πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας εμπιστεύεται για την ασφάλισή του, κάναμε δώρο σε τυχερούς πελάτες μας δωροεπιτάγες καυσίμων Shell και κάποιες πρόσθετες καλύψεις στα 10 πρώτα συμβόλαια που εκδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να κυκλοφορούν με περισσότερη ασφάλεια στον δρόμο. Για να πούμε όμως κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους μας, κάναμε δώρο εκπτωτικούς κωδικούς για να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους (γιατί εορτασμός χωρίς κέρασμα δε γίνεται😊) και ταξιδιωτικά εισιτήρια για να απολαύσουν νέες περιπέτειες. Μοιραστηκάμε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με σωστές πρακτικές στην εξυπηρέτηση, γιάτι πάντα μπορούμε να μαθαίνουμε περισσότερα και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και συμμετείχαμε σε roll plays και quizs με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Συνεχίζουμε μαζί και μένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα!😊