Το ημερολόγιο δείχνει κι επίσημα πια καλοκαίρι! Το θερμόμετρο έχει αρχίσει δειλά δειλά να το επιβεβαιώνει και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μάς δίνει έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιριού.

τριήμερο

Κι αν κάτι μας έλειψε πολύ το τελευταίο διάστημα και δε σταματάμε φυσικά ποτέ να το αναζητούμε είναι τα ταξίδια. Θέλουμε να φύγουμε, να αποδράσουμε, να διώξουμε για λίγο το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας και να βρεθούμε σε άλλα μέρη, γεμίζοντας νέες εμπειρίες. Τα ταξίδια μάς αλλάζουν άλλωστε τη διάθεση, μας ανανεώνουν, επιδρούν στην προσωπικότητά μας και μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές κι εμπειρίες.

τριήμερο

Από τη στιγμή που σχεδιάζουμε το μέρος που θα επισκεφτούμε, μέχρι το πακετάρισμα και την απογείωση, η καρδιά μας αρχίζει να χτυπάει πιο δυνατά. Η ανυπομονησία κι ο ενθουσιασμός κυριαρχούν σε κάθε βήμα, που μας οδηγεί πιο κοντά στον προορισμό μας.

Κι επειδή είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή του ταξιδιού σου και αυτό το τριήμερο, στην Anytime φροντίζουμε να είσαι ασφαλής όπου κι αν πηγαίνεις, με όποιο μέσο κι αν ταξιδεύεις. Γιατί με την ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime, το ταξίδι σου σε κάθε μέρος του κόσμου γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστο άμεσα, απλά και οικονομικά.

Κι αν ίσως δε γνωρίζεις πόσο μπορεί να σε βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση σε περίπτωση κάποιου απρόοπτου περιστατικού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, θα λύσουμε τις απορίες σου και θα σου εξηγήσουμε γιατί είναι σημαντικό να ασφαλίσεις το ταξίδι σου.

τριήμερο

Τι είναι η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με την οικογένειά σου. Είναι ο σύμμαχός σου για να αντιμετωπίσεις κάποιο απρόοπτο που μπορεί να συμβεί στο ταξίδι σου, όπως για παράδειγμα να χάσεις τις αποσκευές σου ή να καθυστερήσει η πτήση σου ή ακόμα και να ακυρωθεί το ταξίδι σου.

Τα πλεονέκτηματα ενός ταξιδιού με ασφάλεια είναι πολλά και μπορείς να το καταλάβεις μόνο αν τύχει κάτι που δε σχεδίαζες. Η ασφάλεια είναι εκεί, για να μη χαλάσει το ταξίδι που με τόση χαρά και κόπο οργάνωσες.

τριήμερο

Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σε βοηθάει αν προκύψει κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα. Σου καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας, την υγειονομική μεταφορά, την αποστολή φαρμάκων, τα έξοδα λόγω καθυστερημένης πτήσης, αλλά και τα εισιτήρια έκτακτης επιστροφής και πολλές άλλες περιπτώσεις. Ισχύει τόσο για ταξίδια αναψυχής, όσο κι επαγγελματικά.

Σε ποιες χώρες καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση ισχύει για οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, από 1 έως 60 μέρες. Βασική προϋπόθεση είναι να βρίσκεσαι σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο μόνιμης διαμονής σου για ταξίδια στην Ελλάδα ή των 100 χιλιομέτρων για ταξίδια εκτός Ελλάδας. 

Πώς μπορώ να αποκτήσω την ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime;

Μπορείς να αποκτήσεις την ταξιδιωτική σου ασφάλιση εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά μέσω του anytime.gr. Επιλέγεις το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και σε λίγα μόνο λεπτά έχεις το συμβόλαιό σου στο e-mail σου.

Πάρε προφορά και ταξίδεψε ξέγνοιαστα με την Anytime δίπλα σου!

Καλό μήνα και καλό τριήμερο σε όλους!😊