Έχετε ακούσει για το Dinner in the Sky, την πιο πρωτότυπη πρόταση για φαγητό που φέρνει την Αθήνα «στο πιάτο»; Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έχει ανυψωθεί με γερανό μια ειδική ατσάλινη κατασκευή, πενήντα μέτρα πάνω από τη γη κι εκεί, παρέες και ζευγάρια απολαμβάνουν ένα δείπνο…ιπτάμενοι.

Αυτό το τολμηρό δείπνο-εμπειρία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βέλγιο πριν από 8 χρόνια όταν ο David Ghysels, επικεφαλής μιας εταιρείας marketing και επικοινωνιών, συνεργάστηκε με τον ειδικό τού bungee jumping Stefan Kerkhofs για να «μαγειρέψουν» ένα δείπνο για την Ένωση Νεαρών Ευρωπαίων Εστιατόρων, κι από τότε έχει φιλοξενηθεί ήδη σε 45 πόλεις.

Πάνω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι στρώνεται με τα λινά του τραπεζομάντηλα ένα ιδιαίτερο τραπέζι για δείπνο με τους μετρ και τους σεφ, στο κέντρο. Το αιθέριο μενού, που ετοιμάζουν, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ζυμαρικά γεμιστά με καραβιδόψιχα και φρέσκο σολομό, βοδινό φιλέτο ποσέ σε αγιωργίτικο κρασί κ.ά. Καθημερινά δύο sittings, στις 7.30 και τις 9.30 μ.μ. Κρατήσεις στο www.dinnerinthesky.gr