Θυμάσαι τη στιγμή που αποφάσισες να πάρεις δίπλωμα και να αγοράσεις το πρώτο σου αυτοκίνητο; Πάνε χρόνια από τότε… και μάλιστα πολλά από τα σήματα που έδωσες για να περάσεις τις εξετάσεις δε σου θυμίζουν τίποτα!

Ίσως να πρόκειται για απλά ιδεογράμματα που βρίσκονται τυχαία στο δρόμο σου… Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην πινακίδα του stop ή στην πινακίδα που απαγορεύεται να στρίψεις αριστερά ή δεξιά, αλλά σε αυτές που συναντάς πιο σπάνια!

Μη στραβοκοιτάζεις… Τα αποτελέσματα από το διαγωνισμό «Πέφτει Σήμα» ήταν ξεκάθαρα. Ίσως χρειάζεσαι ένα μικρό ξεσκόνισμα σε αυτήν τη γνώση που άφησες κρυμμένη στο χρονοντούλαπο!

Θυμάσαι την παρακάτω φωτογραφία; Η ερώτηση ήταν … «Γράψε μας με comment ποιο από τα δύο οχήματα μπορεί να συνεχίσει την πορεία του;»

Λοιπόν το 43,49% ήταν λανθασμένες!

Μήπως σου θυμίζει κάτι η επόμενη φωτογραφία; Το ερώτημα ήταν το εξής «Γράψε μας σε comment ποιο σήμα προειδοποιεί για διασταύρωση όπου ισχύει η από δεξιά προτεραιότητα.»

Το 31,02% των απαντήσεων ήταν λανθασμένες!

Μη σε αδικώ όμως… Σε κάποια από τα ερωτήματα τα κατάφερες. Απάντησες σωστά! Στο ερώτημα «Ποιο σήμα απαγορεύει την είσοδο σε οχήματα που μεταφέρουν επικίνδυνα υλικά;»

Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας στο Facebook, για να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου στην επόμενη ενέργεια του Πέφτει Σήμα!