Στην Anytime θέλουμε με κάθε ευκαιρία να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε «κάθε στιγμή περισσότερα»! Θέλουμε μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά, τόσο για τους ασφαλισμένους μας, όσο και για τους ανθρώπους μας.

Για ακόμα μία χρονιά συμμετέχουμε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα που βρίσκεται στην 1η γραμμή της εξυπηρέτησης, προσφέροντάς τους ένα μπουκέτο λουλούδια από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Power of a Flower» για να ομορφύνουμε τον χώρο που εργάζονται.

Εξυπηρέτηση πελατών

Με αυτήν την απλή κίνηση θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μας που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ παράλληλα στηρίζουμε την ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων «Power of a Flower», που αποτελείται από νέους με ιδιαιτερότητες, οι οποίοι καλλιεργούν ελληνικά φυτά και λουλούδια, πλέκουν πρωτότυπες ανθοδέσμες και τις παραδίδουν οι ίδιοι στους συνδρομητές τους, διασχίζοντας όλη την Αθήνα. Η συγκεκριμένη οργάνωση μέσα από την καλλιέργεια, την παραγωγή και τη διανομή ελληνικών φυτών και λουλουδιών υπερασπίζεται την ένταξη των ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κοινωνία, προσφέροντάς τους εργασία, απόκτηση δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση.

Εξυπηρέτηση πελατών

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εβδομάδας αναδεικνύουμε για ακόμα μια φορά πόσο πολύ ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους της ομάδας μας, αλλά και τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με στόχο να ανταποκρινόμαστε άμεσα κι αποτελεσματικά στις ανάγκες των ασφαλισμένων μας.

Ο επαγγελματισμός, η ευελιξία, η ενσυναίσθηση και η θετική διάθεση είναι στοιχεία που κάνουν την εξυπηρέτησή μας να ξεχωρίζει. Ακούμε προσεκτικά τι έχει να μας πει ο κάθε άνθρωπος που επικοινωνεί μαζί μας κι αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση, λειτουργώντας πάνω από όλα σαν ομάδα. Με περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους, ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών μας αγγίζει το 95%, ενώ καθημερινά εξυπηρετούμε κατά μέσο όρο 1.000 πελάτες, με 96% ποσοστό άμεσης διαχείρισης αιτημάτων.

Εξυπηρέτηση πελατών

Προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι, φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε, να απλοποιούμε τις διαδικασίες μας, να αναβαθμίζουμε τις online υπηρεσίες μας, εξυπηρετώντας δύσκολες κι απαιτητικές περιπτώσεις. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε φάση της ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν.

Είμαστε πολύ περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά γιορτάζουμε αυτόν τον σημαντικό θεσμό με μια πρωτοβουλία που κάνει τον κόσμο μας καλύτερο για όλους.😊

Γνωρίστε την Power of a Flower εδώ.