Με Χρυσό Βραβείο βραβεύτηκε η Anytime για το anytime.gr στην κατηγορία Best Insurance Portal στα φετινά Digital Finance Awards της Boussias, που επιβραβεύουν καινοτόμες προσεγγίσεις και πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης στο Digital Insurance και Digital Banking.

Σε μία βραδιά που ο όμιλος Interamerican αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, αποσπώντας συνολικά 7 βραβεία, η ομάδα της Anytime απέσπασε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία της για το website και πιο συγκεκριμένα για την πλήρη ψηφιοποίηση των διαδικασιών ασφάλισης και τη συνεχή βελτιστοποίηση των υπηρεσιών, χαρίζοντας μία εύκολη και ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες.

Mέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα μέσω του website να ενημερώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα για τα προγράμματα ασφάλισης της Anytime και να βρίσκει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του. Επιλέγοντας τον τρόπο πρόσβασης για την ασφάλισή του: κινητό, tablet ή υπολογιστή, απαντάει σε σύντομες κι απλές ερωτήσεις, βρίσκοντας τις καλύψεις που χρειάζεται κι εξασφαλίζει άμεσα το συμβόλαιό του στα χέρια του.

Για την Anytime η διαδικασία της ασφάλισης δεν είναι μία απρόσωπη διαδικασία, αλλά ένας διαρκής διάλογος με κάθε χρήστη ξεχωριστά, αφού μέσω ενός αλγόριθμου μηχανικής μάθησης προτείνεται η καλύτερη λύση που ταιριάζει στον καθένα με βάση τα στοιχεία που έχει συμπληρώσει και τις πληροφορίες που έχει δώσει.

Έτσι, κάθε άνθρωπος βρίσκει εξατομικευμένες λύσεις, μία εξελιγμένη και πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και πρόσβαση σε πρωτοποριακές υπηρεσίες πέρα από την ασφάλιση που διευκολύνουν την καθημερινότητά του. Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ειδοποιεί απευθείας την Οδική Βοήθεια μέσω του Drive On, να πραγματοποιει εύκολα και με ασφάλεια τις πληρωμές του, να βλέπει μέσω του my anytime αναλυτικές πληροφορίες για τα υπάρχοντα συμβόλαιά του, να πραγματοποιεί ο ίδιος αλλαγές στα ασφαλιστήριά του, να παρακολουθεί την πορεία της αποζημίωσής του και να ανεβάζει online σχετικά έγγραφα, επωφελούμενος από τις προσφορές και τις εκπτώσεις του Anytime club.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας που με πρωτοποριακή τεχνολογία, τεχνογνωσία και πάθος για καινοτομία κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή!:)