Όπως πολύ καλά ξέρεις στη ζωή σου, αλλά και στο αυτοκίνητό σου ισχύει ο νόμος του Μέρφι! Βιάζεσαι; Έχεις αργήσει σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού, που δε θες με τίποτα να καθυστερήσεις; Είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις, έχεις φορτώσεις το αυτοκίνητο, έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, αλλά ξαφνικά το όχημά σου… δεν παίρνει μπροστά… Και ποια είναι η συχνότερη αιτία ακινητοποίησης ενός αυτοκινήτου; Η μπαταρία είναι η απάντηση… Η μπαταρία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι σαν την καρδιά του αυτοκινήτου σου, αφού χωρίς εκείνη είναι αδύνατο να λειτουργήσει.

μπαταρία

Τι μπορεί να φταίει συνήθως;

Ο συχνότερος λόγος που μπορεί να μείνει ένα όχημα από μπαταρία είναι να έχεις ξεχάσει ανοιχτή κάποια πηγή ρεύματος, όπως τα alarm, τα φώτα, το ραδιόφωνο ή να έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που άλλαξες μπαταρία και να χρειάζεται πάλι αντικατάσταση. Υπολόγισε περίπου ότι κάθε τέσσερα χρόνια χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία του αυτοκινήτου σου, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, το καταλαβαίνουμε λίγο καθυστερημένα.

μπαταρία

Τι κάνεις αν μείνεις από μπαταρία;

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις αν είσαι ασφαλισμένος στην Anytime κι έχεις την Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό σου, είναι να την ειδοποιήσεις είτε μέσω του app Drive On, που το κάνεις πολύ εύκολα και άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις να βρεις την ακριβή σου τοποθεσία, είτε καλώντας στο 1158.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα φτάσει γρήγορα κοντά σου και θα ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου. Αν χρειαστεί θα τη φορτίσει ή θα σου προτείνει να την αλλάξεις με καινούρια εκείνη τη στιγμή και σε πολύ καλή τιμή. Κι αν εσύ προτιμάς να κάνεις άλλη στιγμή την αλλαγή, εμείς σου φορτίζουμε την μπαταρία σου και κλείνουμε ραντεβού σε μέρος και ώρα που εσύ θα επιλέξεις. Στη δουλειά σου, στο σπίτι σου, όπου σε εξυπηρετεί καλύτερα…

μπαταρία

Τι κερδίζεις με την υπηρεσία Anytime Battery on the Spot;

Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σου μείνει αναπάντεχα από μπαταρία και σου χαλάσει τα σχέδια, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Anytime Battery on the Spot, εμείς σου λύνουμε το πρόβλημα γρήγορα και εύκολα, ώστε το αυτοκίνητό σου να γίνει ξανά λειτουργικό κι εσύ να συνεχίσεις κανονικά τη μέρα σου, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τι προσφέρει το Battery on the Spot;

Επώνυμες καινούριες μπαταρίες & σωστή τοποθέτηση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές

2 χρόνια εγγύηση

Εξυπηρέτηση σε 30 λεπτά

Δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο της μπαταρίας σου 

Φροντίδα για το περιβάλλον, αφού αναλαμβάνουμε και την ανακύκλωση της παλιάς μπαταρίας.

Έχουμε ήδη αλλάξεις μπαταρίες σε 3.000 οχήματα με αυτόν τον τρόπο και συνεχίζουμε… Η υπηρεσία μας ισχύει για κατοίκους Αττικής (εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές) και Θεσσαλονίκης, πρόκειται όμως μελλοντικά να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Στην Anytime είμαστε δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή μάς χρειαστείς και θέλουμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σου με λύσεις που κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή σου!