Μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου, τακτοποιείς τα πράγματά σου, βάζεις τη ζώνη σου, πας να ξεκινήσεις και… Συνειδητοποιείς, ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν παίρνει μπροστά! Στους περισσότερους συνήθως συμβαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Τι μπορεί όμως να φταίει; Το πρώτο πράγμα που υποψιάζεσαι, είναι ότι έχει μείνει το αυτοκίνητό σου από μπαταρία! Κι αρχίζεις κι αναρωτιέσαι:

  • Αν άφησες κάποιο φως ή τα alarm αναμμένα
  • Πότε άλλαξες τελευταία φορά μπαταρία
  • Αν όντως χρειάζεται αλλαγή, πού θα τη βρεις πιο εύκολα και γρήγορα
  • Πόσο περίπου θα κοστίσει
  • Ποιος είναι ο τύπος και το μέγεθος της μπαταρίας που χρειάζεται το αυτοκίνητό σου, για να είναι συμβατή

Μην ανησυχείς όμως και μην προβληματίζεσαι, γιατί η Anytime έχει την καλύτερη λύση για σένα!

Αλλαγή μπαταρίας… πιο γρήγορα από ποτέ

μπαταρία

Αν λοιπόν έχεις μείνει από μπαταρία, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις επιλέξει την Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό σου και να καλέσεις το 1158. Εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα φτάσει άμεσα κοντά σου και θα ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου. Αν χρειαστεί θα τη φορτίσει ή θα σου προτείνει να την αντικαταστήσεις.

Κι αν όντως χρειάζεται να αντικατασταθεί η μπαταρία του αυτοκινήτου σου με καινούρια, εσύ έχεις την επιλογή να γίνει η αλλαγή εκείνη τη στιγμή! Έτσι, μπορείς να αποκτήσεις καινούρια μπαταρία σε πολύ καλή τιμή και με 2 χρόνια εγγύηση. Ταυτόχρονα γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο, αφού δε χρειάζεται να πας ο ίδιος να αλλάξεις την μπαταρία σου. Κι αν πάλι θέλεις κάποια άλλη στιγμή να γίνει η αλλαγή στην μπαταρία του αυτοκινήτου σου, κλείνεις ραντεβού με το συνεργάτη μας στον τόπο και την ώρα που σε βολεύει!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει για κατοίκους της Αττικής, πρόκειται όμως να αναπτυχθεί και σε αρκετές άλλες περιοχές.

Μέσα σε 3 μήνες έχουμε εξυπηρετήσει 2.300 αυτοκίνητα που έμειναν από μπαταρία κι έχουμε αλλάξει μπαταρίες σε περισσότερα από 280 οχήματα! Και το σημαντικότερο είναι, ότι οι μπαταρίες ανακυκλώνονται, γιατί θέλουμε να φροντίζουμε και για το περιβάλλον.

Στην Anytime είμαστε δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείς, φροντίζοντας να βρίσκουμε λύσεις που διευκολύνουν κάθε στιγμή την καθημερινότητά σου.