Ποιο είναι το πιο «γκουρμέ βρώμικο»;
Σε τι διαφέρουν τα κασιώτικα ντολμαδάκια;
Τι γεύση έχουν οι γκιουζλεμέδες;

Μια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Μικρών Ελλήνων Παραγωγών Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις στην Τεχνόπολη, στις 8-10 Μαΐου, θα σας αποκαλύψει χιλιάδες μικρά και μεγάλα μυστικά που κρύβονται στην ελληνική γαστρονομία. Το φεστιβάλ-μια αληθινή εαρινή γιορτή για όλους, συντονισμένο με τις διεθνείς τάσεις, μας δίνει και πάλι ραντεβού με παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι κρατούν τα κλειδιά της γευστικής απόλαυσης. Το φεστιβάλ δίνει την ιδανική αφορμή για βόλτα στο Γκάζι καθώς σε όλη τη διάρκεια θα γίνουν πάμπολλα χάπενινγκ, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις.

Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε, να γευτείτε, να χειροκροτήσετε τους αγαπημένους σας σεφ και να βιώσετε παρεΐστικες γευσιγνωσίες και μαγειρέματα. Γενική είσοδος € 6 – Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.
Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στα σεμινάρια κάντε κράτηση θέσεων στα www.elladagiortigefseis.gr, 2107450257, www.viva.gr.