Το νέο online παιχνίδι “Life Trek” της Anytime, με βασικό σκοπό να γνωρίσει στους χρήστες του διαδικτύου την ασφάλιση υγείας, ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου την επαφή γνωριμίας με το ευρύτερο κοινό. Το λεωφορείο, που με τα χρώματα του “Life Trek” θα σταθεί επί 10 μέρες σε πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας, έχει ως πρώτο σταθμό τον περιβάλλοντα χώρο των κεντρικών γραφείων της INTERAMERICAN. To όχημα είναι διαμορφωμένο κατάλληλα ως ραδιοφωνικό studio, από το οποίο οι παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών θα εκπέμπουν, προσκαλώντας πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες να έχουν μία διαδικτυακή εμπειρία με το παιχνίδι “Life Trek” και να μιλήσουν γι’αυτην.

Πρόκειται για μία από τις πολλές επικοινωνιακές ενέργειες για την ασφάλιση υγείας Anytime, που θα κορυφωθεί με το λεωφορείο κατά την τελευταία ημέρα στο “Allou Fun Park” όπου θα δοθεί και συναυλία με εκπλήξεις συμμετοχών.

Η ιδέα του “Life Trek” βασίζεται στην λογική των έξυπνων επιλογών που κάνουν την ατομική και οικογενειακή καθημερινότητα πιο ποιοτική και ασφαλή. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος πληροφόρησης για την υγεία και ανάπτυξης της ασφαλιστικής συνείδησης, που θα προκαλέσει σίγουρα το ενδιαφέρον πλήθους χρηστών του διαδικτύου.

Το Life Trek Bus θα βρίσκεται σήμερα 12 Ιουνίου, 16:00-18:00, στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN και αύριο 13 Ιουνίου, 12:00-23:00, στην πλατεία Συντάγματος με εκλεκτούς καλεσμένους, ανατρεπτικά happenings και εκπλήξεις.