Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι κάτι που αγαπάνε σχεδόν όλοι.

Ένα ταξίδι δεν καθορίζεται μόνο από τον προορισμό και τις παροχές που θα βρεις εκεί αλλά και από το κόστος του. Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί που συνδυάζουν καλές υπηρεσίες και πολύ χαμηλές τιμές, λόγω διαφορετικού νομίσματος.

Μαζέψαμε 4 προορισμούς που μπορείς να κάνεις εξαιρετικά οικονομικά ταξίδια στο εξωτερικό:

Bran – Ρουμανία

Το Bran είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ρουμανίας και ένα από τα ταξίδια στο εξωτερικό που αξίζει να κάνεις, γιατί συνδυάζει περιπέτεια και όμορφα τοπία. Μπορείς να βρεις πολύ οικονομικές πτήσεις για το Βουκουρέστι και στη συνέχεια να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο από εκεί και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου προς το Bran για να δεις το θρυλικό κάστρο του Κόμη Δράκουλα και τα καταπράσινα βουνά της Τρανσυλβανίας. Όμως φρόντισε να πάρεις χοντρά ρούχα, γιατί μπορεί να χιονίζει!

Ρώμη – Ιταλία

Με έναν καλό σχεδιασμό μπορείς να ταξιδέψεις στη Ρώμη με ελάχιστα χρήματα. Πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς και ένα ταξίδι στο εξωτερικό που αξίζει να κάνεις, λόγω της μεγάλης ιστορίας και των πολλών μνημείων. Τα αεροπορικά και η διαμονή είναι αρκετά οικονομικά, όμως επειδή η τουριστική βιομηχανία τείνει να ανεβάζει τις τιμές στο φαγητό και τις υπηρεσίες, καλό θα ήταν να ρωτάς τιμές και να διαβάζεις κριτικές.

Κρακοβία – Πολωνία

Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει την Πολωνία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό ταξίδι, το οποίο συνδυάζει την όμορφη αρχιτεκτονική, τα παραδοσιακά εδέσματα και τις πολύ φτηνές υπηρεσίες. Να θυμάσαι όμως πως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, διότι η Κρακοβία είναι αρκετά κρύα.

Μπρατισλάβα – Σλοβακία

Τι θα έλεγες να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό ακόμα και για Σαββατοκύριακο, να έχεις απίστευτες παροχές και να πληρώσεις ελάχιστα χρήματα; Εάν θες μία τόσο γρήγορη και έντονη περιπέτεια τότε η Μπρατισλάβα είναι το απόλυτο μέρος για εσένα. Το αεροδρόμιο είναι δίπλα στην πόλη η οποία είναι χτισμένη η μισή μέσα σε ένα κάστρο! Οι μετακινήσεις γίνονται όλες με τα πόδια, καθώς η Μπρατισλάβα είναι μία πολύ μικρή πόλη. Θα πρέπει να ξέρεις πως έχει έντονη νυχτερινή ζωή, με πολλές και διαφορετικές επιλογές. Μην ξεχάσεις να περπατήσεις δίπλα στον Δούναβη και να βγάλεις φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα!