Καλωσορίσαμε το 2020 και όπως κάθε χρόνο οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε πώς περάσαμε την προηγούμενη χρονιά! Αναρωτιόμαστε τι καταφέραμε, τι θα θέλαμε να έχουμε καταφέρει και σχεδιάζουμε τους νέους μας στόχους. Σκοπός όλων μας είναι να ζούμε κάθε στιγμή καλύτερα.

Ας δούμε λοιπόν μερικά απλά tips που μπορούν να μας βοηθήσουν :

Να προσπαθούμε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά μας 

καλύτερη καθημερινότητα

Μπορούμε να ζούμε πιο ήρεμοι με περισσότερη χαρά και αισιοδοξία. Να αφιερώνουμε χρόνο ποσοτικό και ποιοτικό στους ανθρώπους που αγαπάμε, απολαμβάνοντας τις στιγμές που περνάμε μαζί τους.

Να ζούμε με λιγότερο άγχος

καλύτερη καθημερινότητα

Ας είμαστε πιο ψύχραιμοι και ας μετατρέπουμε το άγχος μας σε δημιουργικότητα, για να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι τα βράδια με ωραίες σκέψεις για την επόμενη μέρα. Ας κατανοούμε ακόμη πως όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και λύση κι εμείς μπορούμε να τη βρούμε είτε μόνοι μας είτε ακόμη καλύτερα με τη βοήθεια άλλων.

Να γινόμαστε καλύτεροι

καλύτερη καθημερινότητα

Μπορούμε να ενημερωνόμαστε για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και φυσικά για θέματα που μας ενδιαφέρουν πιο πολύ! Να είμαστε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας και να δουλεύουμε με έξυπνο και όχι με κοπιαστικό τρόπο. Ας μη φοβόμαστε τις αλλαγές είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και ας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και να βρίσκουμε άμεσα ό ,τι  χρειαζόμαστε.

Να ταξιδεύουμε περισσότερο

καλύτερη καθημερινότητα

Να σχεδιάζουμε ταξίδια σε μέρη που πάντα θα θέλαμε να πάμε. Με σωστή και καλή οργάνωση δε θα μας κοστίσει τόσα πολλά!

Να προσέχουμε τον ευατό μας και ό,τι αγαπάμε

καλύτερη καθημερινότητα

Επειδή η υγεία μας είναι βασική προτεραιότητα, να φροντίζουμε να κοιμόμαστε καλά και  να γυμναζόμαστε. Λίγα λεπτά περπάτημα ή τρέξιμο είναι αρκετά, αν δεν μας περισσεύει και πολύς χρόνος. Κι επειδή το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας, να το προσέχουμε περισσότερο! Θέλουμε να νιώθουμε ηρεμία, ζεστασιά, και ασφάλεια, όσο χρόνο περνάμε στο σπίτι μας!

καλύτερη καθημερινότητα

Για όλους εμάς στην Anytime στόχος μας είναι και τη νέα χρονιά να έρθουμε πιο κοντά σου και να βρίσκουμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

H προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ παραγωγική για εμάς, γιατί προσπαθήσαμε να καταφέρουμε αρκετά από τα παραπάνω. Επαναπροσδιορίσαμε την ταυτότητά μας με στόχο να έχεις περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση.

Θέλουμε να απολαμβάνεις με περισσότερη ενέργεια και χαρά την καθημερινότητά σου. Να έχεις εκπτώσεις στο service, στο parking, στα ελαστικά σου, στα ταξίδια σου, ακόμη και στο καινούριο σου αυτοκίνητο.

Αλλάξαμε το site μας για να μπορείς σε λιγότερο από 1 λεπτό να επιλέξεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με όσες καλύψεις και διάρκεια επιθυμείς! Μπορούμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου και αυτή ήταν μόνο η αρχή!