Θα μπορούσα πραγματικά να σου αναφέρω πολλούς και διαφορετικούς λόγους για να επιλέξεις ένα brand. Δε θα μιλήσω όμως μόνο για τα πολύ βασικά, που πρέπει να θεωρούνται και δεδομένα, όπως είναι για παράδειγμα η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα, η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη. Για αυτόν άλλωστε τον λόγο δεν είναι που επιλέγεις ένα προϊόν;  Άλλοτε μπορεί να σε ιντριγκάρει το ίδιο το προϊόν κι άλλοτε η τιμή του. Όμως να ξέρεις ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο συνδυασμός και των δυο. Τότε μόνο μπορεί ένα προϊόν να είναι value for money και να χαίρεσαι πραγματικά για την αγορά του.

Στην Αnytime λοιπόν είμαστε εδώ για να καλύψουμε αυτήν σου την επιθυμία και να είμαστε διπλά σου όχι μόνο στη δύσκολη στιγμή, αλλά κάθε στιγμή στην καθημερινότητά σου, γιατί μόνο τότε έχει αξία η επιλογή σου.

επιλογή

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο σοβαρά, για παράδειγμα ένα ατύχημα. Αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που επιλέγεις ένα ασφαλιστήριο αυτοκίνητου;… Για να εξυπηρετηθείς γρήγορα και σωστά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις απλά το κινητό σου και να ειδοποιήσεις το 1158 κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, αφού θα τα φροντίσουμε όλα εμείς.

Άνθρωπός μας θα καταγράψει το περιστατικό, θα συμπληρώσει τη φιλική δήλωση, θα φωτογραφίσει τα οχήματα που έχουν εμπλακεί και θα μεταφέρει το όχημά σου σε συνεργείο, αν αυτό είναι απαραίτητο. Mπορείς μάλιστα αν θέλεις να επιλέξεις κάποιο από τα ιδιόκτητα συνεργεία μας, CAR POINT, και να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο, έχοντας μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σου. Όλα θα γίνουν γρήγορα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, ώστε να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου, για να πας όσο πιο γρήγορα μπορείς στο γραφείο, στη δουλειά σου ή στην οικογένειά σου.

Κι αν δε θέλεις να καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο, σου έχουμε την πιο γρήγορη λύση! Χρησιμοποίησε το app Οδικής Βοήθειας Drive On, κι εμείς θα εντοπίσουμε το σημείο που βρίσκεσαι και θα φτάσουμε άμεσα κοντά σου.

επιλογή

Πάμε ένα βήμα πέρα από την ασφάλιση

Η επιλογή της ασφάλισής σου όμως πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντική όχι μόνο γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε, όταν έπαθες λάστιχο ή ατύχημα ή όταν μας χρειάστηκες, αλλά γιατί φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή. Σου παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που πραγματικά θέλεις, την κατάλληλη ώρα που τις χρειάζεσαι.

Γιατί στην Anytime δε σου εξασφαλίζουμε μία απλή ασφάλεια, αλλά ξεπερνάμε τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης, παρέχοντάς σου μοναδικές υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που διευκολύνουν τόσο τη δική σου καθημερινότητα, όσο και της οικογένειάς σου.

Φροντίζουμε να έχεις μία πιο ήρεμη και ξέγνοιαστη ζωή και να έχει αξία η επιλογή σου. Κι αν ίσως αυτό δε σου φαίνεται αρκετό, εμείς έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο και την κατοικία σου, για ό,τι κι αν χρειαστείς. Από την επιτόπου αλλαγή της μπαταριάς του αυτοκίνητου σου,  το service , την επιλογή νέων ελαστικών, την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου μέχρι τη σύνδεση του συναγερμού της κατοικίας σου, την επιδιόρθωση των ζημιών στο σπίτι σου ή τη διασκέδασή σου και τα παιχνίδια των παιδιών σου. Κι όλα αυτά σε τιμές που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για σένα, που είσαι μέλος της ομάδας της Anytime και που επιλέγεις να συνεχίζεις να μένεις μαζί μας.

Γιατί όσο περισσότερο μένεις κοντά μας, τόσο περισσότερο επωφελείσαι από τις προσφορές του Anytime Club!

Εσύ τι λες; Δεν έχεις γίνει ακόμα μέλος της Anytime; Κάνε τώρα την επιλογή που σου αξίζει!