Είναι ναζιάρες, όμως και πολύ περίεργες. Αξιολάτρευτες και φιλικές, όμως με ανάγκη να έχουν και τον δικό τους χώρο. Ο λόγος φυσικά για τις γατούλες, που είναι ιδανικοί συγκάτοικοι, όμως πολλές φορές χρειάζεται να τους προσφέρουμε έναν χώρο, λίγο διαφορετικά διαμορφωμένο, για να τις βοηθήσουμε στην καθημερινότητά τους. Το δικό σου σπίτι είναι ιδανικό για μία γάτα;

Να μερικές γρήγορες μετατροπές στο σπίτι σου, για να είναι ευτυχισμένη κάθε γάτα ώστε η αγαπημένη σου χνουδωτή φίλη να μην κινδυνεύει να κάνει ζημιές άθελά της.

Oh My God Reaction GIF

Πρόσφερέ τους ύψος

Από τη φύση τους οι γάτες νιώθουν ασφάλεια όταν βρίσκονται σε ύψος και επιτηρούν τι γίνεται από κάτω. Έτσι δεν είναι τυχαίο που τις βλέπεις να κάθονται σε βιβλιοθήκες ή άλλα έπιπλα τόσο συχνά. Εάν έχεις χώρο, απλά μετακίνησε τα πράγματα για να είναι πιο άνετες ή αγόρασέ τους ένα αντίστοιχο παιχνίδι!

Cat GIF

Δημιούργησε πρόσβαση σε θέα

Μία γάτα μπορεί να κάθεται ώρες και να κοιτάζει έξω από το παράθυρο τον κόσμο και τη φύση. Η παρατήρηση είναι κάτι που την ηρεμεί και της προσφέρει ευχάριστο χρόνο, όταν δε φροντίζει τον εαυτό της. Αυτό που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να βάλεις ένα ραφάκι σε κάποιο παράθυρο ή να φέρεις ένα έπιπλο, ώστε να μπορεί να ανεβαίνει και να κάθεται εκεί.

Kitten Cat Tree GIF by JustViral

Βάλε φυτά

Οι γάτες παίζουν συχνά με λουλουδάκια, κλαδάκια, αλλά και έντομα. Εάν έχεις μπαλκόνι ή κήπο, τοποθέτησε μερικά όμορφα λουλούδια και άφησέ την να περνάει ώρες χαράς και ανεμελιάς. Προσοχή σε περίπτωση που υπάρχει γείτονας χρειάζεται διαχωριστικό, καθώς θα τη βρεις να σκαλίζει και το διπλανό σπίτι!

White Cat GIF

Πάρε ή φτιάξε της ένα ονυχοδρόμιο

Οι γάτες λατρεύουν να τρίβουν τα νύχια τους σε σκληρές επιφάνειες. Για να μη βρίσκεις κατεστραμμένα έπιπλα, απλά αγόρασε ένα ονυχοδρόμιο ή φτιάξε το! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κούτσουρο, μία βάση και φαντασία.

cat GIF

Πρόσφερέ της ένα ήσυχο κρεβατάκι

Κάθε γατούλα θέλει μία γωνίτσα για να ηρεμεί, να κοιμάται ή να κρύβει τα πράγματά της. Βρες ένα σημείο του σπιτιού που είναι ήσυχο και ζεστό και τοποθέτησε ένα κρεβατάκι. Φυσικά μην ξεχάσεις και μία κουβερτούλα για θαλπωρή.

Τώρα που έφτιαξες το ιδανικό σπίτι για τη γάτα σου, είναι καιρός να εξασφαλίσεις πως και στο δικό σου σπίτι ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι και πάλι όπως πριν. Η ασφάλεια κατοικίας και περιεχομένου από την Anytime σου προσφέρει στις πιο προνομιακές τιμές όλες τις καλύψεις που χρειάζεσαι, για να νιώθεις ασφάλεια και προστασία στον αγαπημένο σου χώρο!