Έφτασε η ώρα για τις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές! Η Ελλάδα φυσικά είναι παντός καιρού, αλλά όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι έχει την τιμητική της! Πανέμορφες ακρογιαλιές, καταγάλανα νερά, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, νόστιμα φαγητά, νησιά, αλλά και βουνά, ανάλογα με την προτίμηση, περιμένουν να τα ανακαλύψεις…

Ένα extra βέβαια ερώτημα που πλανάται φέτος στο μυαλό σου, εκτός από το πού θα πας και πώς θα καταφέρεις να απολαύσεις τις διακοπές σου, είναι πώς θα κάνεις ταυτόχρονα και οικονομία, όπως δυστυχώς «απαιτούν» τα σημερινά δεδομένα.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι είναι ιδανικό μέσο μετακίνησης, για να απολαύσεις ξέγνοιαστες κι οικονομικές μετακινήσεις και στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Μετακίνηση στο νησί

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο και την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη, πάρε το ηλεκτρικό σου ποδήλατο ή πατίνι και ξεκίνα τις διαδρομές. Τα συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς σού εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος μετακίνησης, ενώ παράλληλα σου προσφέρουν πολύ μεγάλη ευκολία, αφού μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου στους στενούς και πλακόστρωτους δρόμους ενός νησιού, χωρίς να ανησυχείς αν θα βρεις εύκολα parking για το αυτοκίνητό σου.

Μπορείς να επιλέξεις κάποιον κοντινό προορισμό ή και κάποιον πιο μακρινό, αρκεί να σιγουρευτείς ότι μπορείς να ταξιδέψεις με το αγαπημένο σου μέσο. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πλοίο, που έχεις επιλέξει να ταξιδέψεις, να δέχεται το ποδήλατο ή το πατίνι, οπότε μία ερώτηση στην ακτοπλοϊκή θα σε πείσει. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού ειδικά τα ηλεκτρικά πατίνια αποθηκεύονται πολύ εύκολα.

Ποδηλασία στο βουνό

Αν πάλι είσαι από αυτούς, για τους οποίους διακοπές δε σημαίνουν απαραίτητα νησί και θάλασσα, αλλά προτιμάς τη χαλάρωση στο βουνό, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση και για τις εξορμήσεις σου στη φύση. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι κατασκευασμένα για να διευκολύνουν τις διαδρομές σου στα βουνά και ιδανική επιλογή για οικονομικές διακοπές.

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τις διακοπές σου; Για να απολαμβάνεις τις διαδρομές σου με άνεση, ευκολία αλλά και ασφάλεια, λίγο πριν φύγεις μην ξεχάσεις να ασφαλίσεις το αγαπημένο σου ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι. Επιλέγοντας να ασφαλίσεις το ηλεκτρικό σου ποδήλατο ή πατίνι στην Anytime, προστατεύεις όχι μόνο το μέσο μετακίνησής σου, αλλά κι εσένα που το οδηγείς!