Είμαστε μία ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και πολλοί από εμάς ετοιμάζονται ή ακόμα καλύτερα μερικοί βρισκόνται ήδη σε κάποιον αγαπημένο προορισμό και απολαμβάνουν τον Αύγουστο.

Όπως και να έχει, το σημαντικότερο πράγμα του καλοκαιριού είναι το αίσθημα της χαλάρωσης και η ξεγνοιασιά και αν έχουμε πάει κάπου με το όχημά μας, αυτό μπορούμε να το πετύχουμε πολύ εύκολα με τα παρακάτω απλά και χρήσιμα tips:

Φοράμε πάντα ζώνη ή κράνος

Ακόμα και στην πιο απόμερη παραλία, χρειάζεται πάντα να έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας τόσο για εμάς, όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η ζώνη ασφάλειας στo αυτοκίνητo και το κράνος στη μηχανή είναι τα must αξεσουάρ οδικής ασφάλειας στις καλοκαιρινές διακοπές, πάντα μαζί με το αντηλιακό μας!

Τηρούμε την προτεραιότητα

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως στους κυκλικούς κόμβους προτεραιότητα έχει το άτομο που εισέρχεται στον κόμβο. Με αυτό είναι βέβαιο πως δε θα υπάρξουν ασυνεννοησίες, αλλά ούτε και αιτίες για να μας χαλάσει η διάθεση.

καλοκαιρινές διακοπές

Προστατεύουμε τα παιδάκια μας

Το παιδικό καθισματάκι είναι απαραίτητο για όλους τους γονείς. Φροντίζουμε να έχουμε κάθισμα στις σωστές διαστάσεις, να το ρυθμίζουμε ώστε να είναι άνετο, για να προστατεύουμε τους πολύτιμούς μας επιβαίνοντες.

καλοκαιρινές διακοπές

Δροσιζόμαστε με χυμούς και soft drinks

Θυμόμαστε έναν πολύ βασικό κανόνα, δεν μπλέκουμε ποτέ αλκοόλ με οδήγηση. Αν θες μία μπύρα ή ένα κοκτέιλ, δε χρειάζεται να στερηθείς τη δροσιά τους, πλέον μπορείς να ζητήσεις τις εκδοχές τους που δεν περιέχουν αλκοόλ. Γλιτώνεις έτσι και θερμίδες!

καλοκαιρινές διακοπές

Παρκάρουμε στα σωστά σημεία

Σεβόμαστε τους κατοίκους, αλλά και τους άλλους τουρίστες και δεν παρκάρουμε σε ράμπες ή διαβάσεις.

καλοκαιρινές διακοπές

Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω

Αν έχουμε μαζί παιδιά ή κατοικίδια πάντα τα παίρνουμε μαζί μας, όπου και αν πάμε. Δεν αφήνουμε ούτε μία στιγμή κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο.

Ευελπιστούμε οι διακοπές σου να είναι γεμάτες με χαλάρωση, όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime είναι το τελευταίο tip μας, ώστε να είσαι βέβαιος πως θα έχεις κάποιον δίπλα σου, αν χρειαστείς κάτι στον δρόμο και πως οι διακοπές σου θα εξελιχθούν ακριβώς όπως έχεις ονειρευτεί!