Μαζί κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, αλλά και πιο ασφαλή. Μάθε πώς μέσω του Smart Drive και του app, εντός του 2023 στηρίξαμε τρεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς!

Αποστολή μας δεν είναι μόνο να προσφέρουμε κορυφαίες και καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες, αλλά να στηρίζουμε έμπρακτα όσους μας χρειάζονται, κάνοντας την καθημερινότητά τους καλύτερη. Αυτό όμως το πετυχαίνουμε με την δική σας βοήθεια και προσπάθεια!

Επιβραβεύσαμε την προσεκτική οδήγηση

Οι πελάτες του Smart Drive και οι χρήστε του smart drive app, είχαν την ευκαιρία να επιβραβεύονται ολόκληρο τον χρόνο με smart points, οδηγώντας απλά με ασφάλεια και προσοχή.

Όσο πιο προσεκτικός και καλός οδηγός ήταν κάποιος, τόσους περισσότερους πόντους συνέλεγε.

Κεντρική ιδέα άλλωστε του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η χρήση του οχήματος όσο το χρειαζόμαστε με σκοπό τη μειωμένη κατανάλωση, αλλά και οι καλές οδηγικές πρακτικές.

Με το Smart Drive αλλάζεις τον κόσμο

Στην πράξη αυτό μοιάζει με ένα απλό πρόγραμμα επιβράβευσης, όμως θέλαμε να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και το πετύχαμε.

Δώσαμε τη δυνατότητα οι smart points να εξαργυρώνονται σε συνεργάτες μας υπό τη μορφή κουπονιών που προσφέρανε προνόμια και εκπτώσεις, αλλά και να δωρίζονται σε έναν από τους παρακάτω Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, Make Roads Safe Hellas, SOS Villages και Οργάνωση ΓΗ.

Δεν ήταν μόνο αυτό

Οι προσπάθειες όλων ήταν σημαντικές, όμως ως Anytime με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης θέλαμε να ενισχύσουμε ακόμη παραπάνω αυτές τις τρεις ΜΚΟ.

Έτσι προχωρήσαμε σε μία περεταίρω δωρεά βασισμένη στους πόντους που είχαν ήδη συγκεντρώσει μέσα στο 2023, επιβραβεύοντας και ενισχύοντας ξανά την προσπάθεια και την κοινωνική προσφορά τους.

Μαζί και το 2024

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και σκοπός μας είναι να πετύχουμε πολλά περισσότερα! Συνεχίζουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, προσοχή και σεβασμό, όμως συνεχίζουμε και να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη με διάφορους τρόπους. Για εμάς είναι σημαντικό πώς μαζί με τους πελάτες μας καταφέρνουμε πολλά περισσότερα και βοηθάμε την κοινωνία.

Το 2024 είμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε πολλά περισσότερα, μαζί με όλους όσους είστε μαζί μας εδώ και καιρό, αλλά και όσους θα ενταχτούν σύντομα στην οικογένεια της Anytime μίας και για εμάς το καλό και οι καινοτομία δεν σταματούν ποτέ!