Ποιο είναι ίσως το συχνότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στον δρόμο; Τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό; Μάλλον μπαταρία είναι η απάντηση! Συνήθως συμβαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή… Ξέρεις την ώρα που βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου, την ώρα που οριακά προλαβαίνεις ένα σημαντικό ραντεβού, την ώρα που θες να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται σπίτι σου…

Ειδικά μετά την περίοδο του lockdown που δεν κινούσαμε το ίδιο το όχημά μας, δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να μείνει ένα αυτοκίνητο από μπαταρία.

Αν λοιπόν τύχει να μείνεις από μπαταρία, η Anytime με τη νέα υπηρεσία Battery on the Spot έχει την καλύτερη λύση για σένα. Γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις επιτόπου την μπαταρία του αυτοκινήτου σου ή όπου αλλού σε εξυπηρετεί, χωρίς να χρειαστεί να πας σε κάποιο συνεργείο.

Πώς γίνεται η επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας;

Είναι πολύ απλό:

1.Καλείς την Οδική Βοήθεια στο 1158 ή μέσω της εφαρμογής Drive On και εξειδικευμένος συνεργάτης μας φτάνει άμεσα κοντά σου

2.Ελέγχει την μπαταρία του αυτοκινήτου σου, κι αν χρειαστεί θα τη φορτίσει ή θα σου προτείνει να την αντικαταστήσεις με καινούρια εκείνη τη στιγμή.

3.Αν πάλι δε θέλεις να την αντικαταστήσεις εκείνη τη στιγμή, μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο σπίτι, στη δουλειά σου ή όπου αλλού θες, την ώρα που σε εξυπηρετεί.

μπαταρία

Τι προσφέρει η νέα υπηρεσία Battery on the Spot;

  • 2 χρόνια εγγύηση
  • Εξυπηρέτηση σε 30 λεπτά
  • Επώνυμες μπαταρίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
  • Σωστή τοποθέτηση από εξειδικευμένο μηχανικό

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δε θα ταλαιπωρηθείς αν μείνεις από μπαταρία! Θα συνεχίσεις κανονικά τη μέρα σου, χωρίς να βγεις από το πρόγραμμά σου, γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο!

Η υπηρεσία Battery on the Spot παρέχεται σε συνεργασία με τον autoduder και είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της Anytime που έχουν επιλέξει Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό τους. Προς το παρόν ισχύει σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής (εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές), από Δευτέρα έως Κυριακή 7:00 με 22:00.

Μάθε περισσότερα για τη νέα μας υπηρεσία εδώ και νιώσε κάθε στιγμή περισσότερη ασφάλεια και ηρεμία στον δρόμο!