Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας επιστροφής στην πόλη! Ο μήνας που ανοίγουν τα σχολεία, τα παιδιά μας ανυπομονούν για τη νέα σχολική χρονιά και που όλοι εμείς οργανώνουμε την καθημερινότητά μας, βάζουμε νέους στόχους και επιστρέφουμε δυναμικά στο σημείο αναφοράς μας.

anytime προσφορές

Για να σε βοηθήσουμε να γυρίσεις στις υποχρεώσεις σου σταθερά και χωρίς άγχος, συγκεντρώσαμε τα βασικά πράγματα που κάνουμε γυρνώντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές:

Anytime προσφορές

 

1. Χάρισε στο αυτοκίνητό σου ένα καλό καθάρισμα. Αφαίρεσε τις ομπρέλες και τα κουβαδάκια από το port baggage και προγραμμάτισε ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου στη Shell, μόνο με €8.

Anytime προσφορές

2.Φρόντισε το αυτοκίνητό σου σωστά, για να συνεχίσεις να μετακινείσαι με ασφάλεια. Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο επιβαρύνεται από διάφορους παράγοντες, όπως πολλά χιλιόμετρα, υψηλή θερμοκρασία κ.α. Θυμήσου να προγραμματίσεις το service σου ή έναν απλό έλεγχο ασφαλείας.

Εκμεταλλεύσου την προσφορά της Anytime και κάνε το service σου με 20% έκπτωση. Μπες στον autoduder.com, βρες το συνεργείο που σε εξυπηρετεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προγραμμάτισε το ραντεβού σου άμεσα. Εναλλακτικά, μπες στο Anytime club και διάλεξε ποιες πρόσφορες για την φροντίδα του αυτοκινήτου σου χρειάζεσαι (καθάρισμα φαναριών, αλλαγή ελαστικών κ.α.).

3.Για εσένα που η επιστροφή στην πόλη σημαίνει και ώρες αναζήτησης parking, η Park Αround σου έχει τη λύση. Με μερικά μόλις clicks μπορείς να βρεις το κοντινότερο parking στην περιοχή που σε εξυπηρετεί και να ξεγνοιάσεις. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το κουπόνι σου από το Anytime club για μεγαλύτερη έκπτωση!

4.Ανανέωσε το σπίτι σου! Ανανέωσε και οργάνωσε τον χώρο σου ξεκινώντας με αισιοδοξία τη νέα περίοδο! Μπες στο Anytime club και αναζήτησε την καλύτερη επιλογή, για να ανανεώσεις το σπίτι σου με βάση το προσωπικό σου στυλ.

Για εσένα που είσαι στην Αθήνα, ένα ραντεβού καθαρισμού και απολύμανσης διάρκειας έως 5 ωρών μέσω του douleutaras.gr είναι ό,τι χρειάζεσαι για την επιστροφή στην πόλη.

Anytime προσφορές

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα προνόμια που απολαμβάνεις έχοντας επιλέξει την Anytime. Στο anytime club μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα για όλες τις προσφορές που μπορείς να επωφεληθείς.

Θέλουμε να έχεις καλύτερη ζωή κάθε στιγμή και να νιώθεις ότι έχεις κάνει την ιδανική επιλογή για την ασφάλειά σου. Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε διαρκώς τρόπους, για να νιώθεις πραγματική ηρεμία και ξεγνοιασιά.