Έχεις αγροτικό φορτηγό; Μετακινείσαι καθημερινά με αυτό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς σου;

Στην Anytime γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την επαγγελματική σου δραστηριότητα το αγροτικό σου! Γνωρίζουμε επίσης, ότι θες να κινείσαι στον δρόμο με ασφάλεια και άνεση, ανεξάρτητα με την απόσταση που θα κάνεις. Για αυτό και η ασφάλιση είναι μία σημαντική επιλογή που θα σε διευκολύνει όχι μόνο στις μετακινήσεις σου, αλλά και στην περίπτωση που θα συμβεί κάποιο απρόοπτο στον δρόμο.

Για να αισθάνεσαι λοιπόν, κάθε στιγμή, πραγματικά ασφαλής αναβαθμίζουμε τα προγράμματά μας και σου προσφέρουμε συνεχώς κάτι νέο, ώστε να είμαστε δίπλα σου σε ό,τι και αν χρειαστεί με το όχημά σου. Ακούμε τις ανάγκες σου και σου δίνουμε περισσότερες επιλογές.

Τώρα, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το πρόγραμμα που σου ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Επιλέγοντας το πρόγραμμα Basic (αστική ευθύνη, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, μεταφορά οχήματος από ατύχημα, 24ωρη Γραμμή Υγείας) μπορείς να προσθέσεις τις παρακάτω καλύψεις:

  • Πλήρη Οδική Βοήθεια
  • Νομική Προστασία
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού
  • Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού

Επιλέγοντας το πρόγραμμα Value, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για τα αγροτικά φορτηγά, που περιλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλιση από τον νόμο, καθώς και καλύψεις όπως: φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, πλήρη Οδική Βοήθεια, προσωπικό ατύχημα οδηγού κ.λπ., σου προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα να προσθέσεις όσες από τις παρακάτω καλύψεις χρειάζεσαι:

  • Ολική/Μερική Κλοπή
  • Νομική Προστασία
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού

Κι αν ίσως δεν είσαι σίγουρος τι ακριβώς σου προσφέρει η κάλυψη της Προστασίας εκτός Φιλικού Διακανονισμού, να σου πούμε ότι είναι μία πολύ χρήσιμη κάλυψη που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα της Anytime, αφού πολύ λίγες εταιρίες την παρέχουν!

Σε διευκολύνει απίστευτα σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρία που δε συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό κι εσύ δε φταις. Έχοντας επιλέξει τη συγκεκριμένη κάλυψη, θα αποζημιωθείς εύκολα και γρήγορα απευθείας από εμάς, χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείς στην εταιρία του άλλου οδηγού, για να αναζητήσεις την αποζημίωσή σου, όπως συμβαίνει αν δεν έχεις αυτήν την κάλυψη.

Τι περιμένεις λοιπόν; Πάρε τώρα προσφορά και διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει περισσότερο!