Όσο ο καιρός φτιάχνει και η μέρα μεγαλώνει, η διάθεσή μας να βγούμε έξω είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μας έχει λείψει μία εκδρομή, μία βόλτα στη φύση, μία πεζοπορία. Κι αφού προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε και να βγούμε στη φύση, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορα μέρη στις γειτονιές μας που τις περισσότερες φορές δεν απέχουν πολύ από εμάς και σίγουρα αξίζει να τα ανακαλύψουμε.

Tι είναι το urban hiking;

Γιατί να μην ξεκινήσουμε λοιπόν το urban hiking, μια μορφή δηλαδή πεζοπορίας που αντί να συμβαίνει έξω στη φύση γίνεται μέσα στην πόλη. Μπορεί να γίνει στη γειτονιά μας ή σε μεγαλύτερη απόσταση από το σπίτι μας και είναι σίγουρα ένας πολύ ωραίος τρόπος για να αθληθούμε, αλλά και να αφήσουμε το μυαλό μας να ανακαλύψει νέα πράγματα και νέες περιοχές με «κρυμμένους θησαυρούς», που ούτε που φανταζόμασταν ότι μπορεί να υπάρχουν κοντά μας.

Το urban hiking είναι ένα trend που μας ενθαρρύνει να παραμένουμε σε κίνηση και να φροντίζουμε τη σωματική και ψυχική μας ευζωία, ειδικά σε περιόδους όπου η μετάβαση στην ύπαιθρο δεν επιτρέπεται.

Μετακίνηση 6 λοιπόν και είτε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε μόνοι παρέα με τη μουσική μας, ας ξεκινήσουμε την πεζοπορία και ας γεμίσουμε θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Αnytime Urban Hikers

nytimeUrbanHikers: Οι δικές μας προτάσεις για urban hiking

 

Έτσι σκεφτήκαμε και εμείς και δημιουργήσαμε ιδανικές διαδρομές μέσα στην πόλη, που τις μοιραζόμαστε μαζί σου, κάνοντας ταυτόχρονα κι έναν μεγάλο διαγωνισμό που μπορείς να λάβεις μέρος και να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Εlectra.

Στο Instagram της Anytime, ανεβάζουμε κάθε εβδομάδα χάρτες από διάφορες περιοχές της Αθήνας και σου προτείνουμε μία συγκεκριμένη διαδρομή που σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις, με ξεχωριστά σημεία ενδιαφέροντος (πάρκα, ποτάμια, μνημεία κ.α.). Θέλουμε όμως να μάθουμε και τις δικές σου προτάσεις και φυσικά να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας Anytime Urban Hikers.

Αnytime Urban Hikers

 Με ποιον τρόπο μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας;

To να μπεις στο διαγωνισμό μας και να γίνεις κι εσύ ένας από τους #AnytimeUrbanHikers, είναι απλό και διασκεδαστικό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανεβάσεις ένα post από τη δική σου αγαπημένη urban διαδρομή στο δικό σου προφίλ στο Instagram με κάποιο video ή φωτογραφία και να αναφέρεις κάτω από το post τα χιλιόμετρα που έκανες, προσθέτοντας το #AnytimeUrbanHikers. (χρειάζεται μόνο να είναι δημόσιο το προφίλ σου στο Instagram, για να μπορούμε κι εμείς να δούμε το post σου😊).

Έτσι, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός θα λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα γίνει και πού ξέρεις μπορεί να είσαι ο μεγάλος τυχερός/η που θα κερδίσει ένα ποδήλατο πόλης Electra, για να κάνεις ακόμα μεγαλύτερες διαδρομές στην πόλη!

Anytime Urban Hikers

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Anytime Urban Hikers έκαναν την αρχή με μία γεμάτη «κρυμμένους θησαυρούς» διαδρομή από τη Νέα Σμύρνη μέχρι το Παλαιό Φάληρο. Αυτή την Παρασκευή συνεχίζουμε με νέα διαδρομή που οδηγεί από την περιοχή του Ζωγράφου μέχρι το Άλσος Ανδρέα Κάλβου στην περιοχή του Παπάγου.

Αν μένεις κοντά, ακολούθησέ τη και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις στο προφίλ σου τη δική σου αγαπημένη διαδρομή και να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας.😊