Μία νέα, μοναδική υπηρεσία εγκαινίασε η Anytime που επιτρέπει στους πελάτες της να ασφαλίζουν το όχημά τους σε οποιαδήποτε διάρκεια επιθυμούν, προσαρμόζοντας έτσι την ασφάλεια στα μέτρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες της Anytime έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν το όχημά τους από 30 μέχρι και 365 μέρες. Όσες περισσότερες μέρες επιλέξουν να το ασφαλίσουν, τόσο μεγαλύτερες εκπτώσεις και προσφορές απολαμβάνουν.

Επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνουν έκπτωση μέχρι και 40%, ενώ αν επιλέξουν ασφάλιση από 90 μέρες και πάνω μπορούν να εξασφαλίσουν μοναδικές προσφορές όπως, €20 για βενζίνη ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, ή €20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια στο e-way για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ή ακόμη και €20 κάθε χρόνο, για δύο χρόνια στην Αττική Οδό.

Με τον τρόπο αυτό η Anytime εξασφαλίζει στους πελάτες της πάντα κάτι περισσότερο και η ασφάλεια του αυτοκινήτου τους είναι όπως πραγματικά τη χρειάζονται και τη δικαιούνται. Μία ασφάλεια στα μέτρα τους, ανάλογα με το ποσό που θέλουν να δαπανήσουν, αφού είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα σε 30, 45, 109, 365 μέρες.

Μάλιστα, μπορούν να αφαιρέσουν και να προσθέσουν καλύψεις, δημιουργώντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, για όσες μέρες επιθυμούν.

Μία επιλογή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη ακόμη και για τους πελάτες που χρειάζονται ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα, είτε σε περίπτωση μεταβίβασης του οχήματός του ή είτε σε περίπτωση κατάθεσης πινακίδας

Και φυσικά όλα αυτά, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.

Υπολόγισε κι εσύ τα ασφάλιστρά σου και επίλεξε τη διάρκεια που σε εξυπηρετεί.