Το Υπουργείο Οικονομικών, ολοκλήρωσε τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς ελέγχους και η νομοθεσία είναι πλέον σε ισχύ!

Οι πρώτες επιστολές έχουν ήδη σταλεί, ενημερώνοντας τους ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων αυτοκινήτων για την επιβολή προστίμου €250, υπέρ του δημόσιου!

Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων αυτοκινήτων παραβλέψουν την ειδοποιητήρια επιστολή, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα αποστέλλει τα στοιχεία τους στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους για την επιβολή προστίμου. Το πρόστιμο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα είναι €500.

Παράλληλα, οι οδηγοί – ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων αυτοκινήτων έρχονται αντιμέτωποι με την αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος.

Επειδή λοιπόν το ανασφάλιστο αυτοκίνητο κοστίζει ακριβά… Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου στην Anytime σε 1 λεπτό, μόνο από €13 το μήνα.

Μη χάνεις χρόνο!

  • Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.anytime.gr ή στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online