Τώρα, η Anytime φροντίζει για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας!
Περάστε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, απολαμβάνοντας τις γιορτινές βόλτες και τα ψώνια σας και αφήστε στην Anytime την ασφάλεια αυτοκινήτου σας. Γιατί με την Anytime η ασφάλεια είναι εύκολη και οικονομική υπόθεση.
Επωφεληθείτε από την προσφορά και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας με άτοκες δόσεις , για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα.

Εξασφαλίστε 1 μήνα δωρεάν!
Η διαδικασία είναι απλή:
• Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή.
• Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
• Λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας σε 1 λεπτό.

Και όλα αυτά… Σε 1 λεπτό!

Όλα τα προγράμματα της Anytime…
…ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.
Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

• Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

• Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

• Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Θυμηθείτε… Απευθείας ασφάλιση στην Anytime, σημαίνει και απευθείας εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι μας βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο και φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας, για οτιδήποτε και αν προκύψει, όπου και αν βρίσκεστε.

Μην χάνετε χρόνο! Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας με άτοκες δόσεις, για 1 χρόνο, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα.
Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας, τώρα.