Στην Anytime  θέλουμε  να είμαστε πάντα δίπλα σου και να σου παρέχουμε ό, τι χρειάζεσαι  με περισσότερη ασφάλεια και οικονομία, ώστε να είναι πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σου. Έτσι,  φέρνουμε και φέτος τη Cyber Week για να κερδίσεις έκπτωση έως  40% σε όλα τα συμβόλαια αυτοκινήτου και κατοικίας! Πρόλαβε την προσφορά μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και παράλαβε  σ ‘ ένα λεπτό το συμβόλαιο στο e-mail σου!

Η Αnytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, το Βasic, το Value και το Premium. Το Basic περιλαμβάνει τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις και τη μεταφορά οχήματος από  ατύχημα. To Value περιέχει την πλήρη οδική βοήθεια και επιπλέον καλύψεις, όπως την πυρκαγιά, τα φυσικά φαινόμενα, τις  τρομοκρατικές ενέργειες ,την ολική και μερική κλοπή και το προσωπικό ατύχημα οδηγού. Το Premium είναι το πρόγραμμα της μικτής ασφάλειας με τα πιο προσιτά ασφάλιστρα και τη χαμηλότερη απαλλαγή στην αγορά. Και μην ξεχνάς πως όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο μεγαλύτερη είναι και η έκπτωση!

Κι εσύ που οδηγείς λιγότερο το όχημά σου, μπορείς να πληρώνεις ακόμα λιγότερο επιλέγοντας το ετήσιο συμβόλαιο Short Drive. Όλα τα προγράμματα Short Drive ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και μπορείς ,όποτε τα ξεπεράσεις, να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα.

Θέλουμε όμως να έχεις τη δυνατότητα να προστατεύεις και το σπίτι σου από σεισμό, πυρκαγιά, κλοπή, διαρροή σωληνώσεων και άλλους κινδύνους! Στην Anytime μπορείς να διαλέξεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι για το κτίριο και το περιεχόμενό του, ειδικά σχεδιασμένη και για σένα που έχεις στεγαστικό δάνειο, στην πιο οικονομική τιμή. Έτσι, θα νιώθεις περισσότερη ηρεμία στο χώρο σου!

Επωφελήσου την προσφορά, διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και κάνε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου!

Στο νέο κόσμο της Anytime, Cyber Week σημαίνει ασφάλεια στη στιγμή με σούπερ τιμή!