Τα έβαψες μαύρα γιατί η προσφορά Anytime Black Friday τελείωσε; Μη στεναχωριέσαι…Έχεις μία ολόκληρη εβδομάδα μπροστά σου για να κάνεις ασφάλεια, εξασφαλίζοντας μέχρι και 50% έκπτωση από την προσφορά Cyber Week.

Επωφελήσου από την προσφορά Cyber Week με τον πιο έξυπνο τρόπο…

Τι θα έλεγες για παράδειγμα, αν φρόντιζες το αυτοκίνητό σου; Γιορτές έρχονται και όπως φαίνεται όλο και κάπου θα πας… Μήπως λοιπόν η συγκεκριμένη προσφορά είναι πολύτιμη για την καθημερινότητά σου;

Αξίζει να τσεκάρεις τα προγράμματα της Anytime:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Και μην ξεχνάς το σπίτι σου… είναι το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο και αξίζει να το προστατέψεις! Εξασφαλίσε το, επιλέγοντας την ιδανικότερη και πιο οικονομική λύση για σένα.

Η Anytime σου προσφέρει τρεις επιλογές προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας.

Όλα τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας καλύπτουν το κτίριο, αλλά και το περιεχόμενό σου και είναι σχεδιασμένα ακόμα και για εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο.

Ζήσε τώρα την εμπειρία των εκπτώσεων και ολοκλήρωσε την ασφάλεια αυτοκινήτου ή κατοικίας, με ένα κλικ. Εύκολα, γρήγορα οικονομικά… με έκπτωση έως και 50%. Επωφελήσου από την προσφορά Anytime Cyber Week και απόκτησε κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Και μην ξεχνάς… Η προσφορά Anytime Cyber Week δεν είναι μόνο για μία μέρα, αλλά για μία ολόκληρη εβδομάδα και ισχύει μέχρι και 2 Δεκεμβρίου.

Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου τώρα!