Εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου δημιούργησε η Anytime για τους οδηγούς που κάνουν περιορισμένες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, όσοι οδηγοί αποφεύγουν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους συνέχεια και επιλέγουν για τις μικρές αποστάσεις το περπάτημα ή το ποδήλατο ή ακόμα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουν τη δυνατότητα πλέον να γλιτώσουν χρήματα από τα ασφάλιστρα τους.

Αν λοιπόν και εσείς κάνετε λίγα χιλιόμετρα το χρόνο, μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα, ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου σας.

Γιατί με τα προγράμματα Buy The Mile της Anytime ασφαλίζεστε για τα χιλιόμετρα που διανύετε.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσάς που θέλετε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσάς που ζητάτε την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί  η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

  • Μπείτε στο   και πάρτε τιμή
  • Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβετε το συμβόλαιό σας στο e-mail σου σε 1 λεπτό

H Anytime για ακόμα μία φορά αποδεικνύει το χαρακτήρα της καινοτομίας που διαθέτει, αλλά και την επιθυμία της να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους την επιλέγουν.

Μη χάνετε χρόνο!

Επωφεληθείτε τώρα από τα προγράμματα Buy The Mile και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας έξυπνα και οικονομικά.

Υπολογίστε τώρα την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.