Ποια είναι η συχνότερη αιτία ακινητοποίησης ενός οχήματος; Ίσως δε χρειάζεται και ιδιαίτερη σκέψη, αφού η απάντηση είναι… η μπαταρία! Αν προτιμάς το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου κι έχει τύχει και σε σένα να μείνεις από μπαταρία, ξέρεις ότι συνήθως συμβαίνει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Την ώρα που βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου, να δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή είσαι κουρασμένος/η και θέλεις να γυρίσεις γρήγορα σπίτι σου.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που ένα αυτοκίνητο μένει από μπαταρία είναι η παλαιότητα (έφτασε πια στο τέλος της ζωής της), η ακινησία του οχήματος ή αν είχε ξεμείνει κάποιο φως ή τα alarm αναμμένα.

Anytime Battery on The Spot

        Επιτόπου αντικατάσταση μπαταρίας από την Anytime

Στην Anytime με την υπηρεσία Battery on the Spot έχουμε την καλύτερη λύση για σένα! Γιατί σε συνεργασία με τον autoduder σού δίνουμε τη δυνατότητα επιτόπου αντικατάστασης της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου από εξειδικευμένο μηχανικό στο σπίτι, στη δουλειά σου, στον δρόμο ή όπου αλλού σε εξυπηρετεί, χωρίς να χρειαστεί να πας σε κάποιο συνεργείο και να χάσεις πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου.

Απλώς επικοινωνείς με την Οδική Βοήθεια της Interamerican είτε μέσω του app Drive On, είτε μέσω του 1158, κι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας έρχεται άμεσα κοντά σου. Φορτίζει την μπαταρία σου κι αν χρειάζεται αλλαγή, σου προτείνει να την αλλάξεις με καινούρια εκείνη τη στιγμή ή κλείνετε ραντεβού σε μέρος και ώρα που εσύ θα επιλέξεις.

Anytime Battery on The Spot

          Λίγα λόγια από την εμπειρία ενός πελάτη μας

O Aνδρέας Μ. είναι ασφαλισμένος στην Anytime κι έχει επιλέξει να έχει πλήρη Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό του. Εξαιτίας του covid δε μετακινούσε πολύ το όχημά του. Ένα μεσημέρι λοιπόν, που χρειάστηκε να φύγει βιαστικά από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του, αλλά δυστυχώς δεν έπαιρνε μπροστά, γιατί είχε μείνει από μπαταρία.

Επικοινώνησε με το 1158 και σε 20 λεπτά περίπου ο συνεργάτης μας βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Μέσα σε 5 λεπτά μέτρησε την μπαταρία του αυτοκινήτου του, το έβαλε μπροστά και επειδή η απόδοσή της έχει πέσει, του πρότεινε να την αντικαταστήσουν με καινούρια. Έκλεισαν αμέσως ραντεβού σε μέρα και ώρα που τον εξυπηρετούσε και η αλλαγή έγινε έξω από το σπίτι του.

Έτσι, ο ασφαλισμένος μας δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου, αφού αντικατέστησε την μπαταρία του αυτοκινήτου του με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, όπου κι όποτε τον εξυπηρετούσε καλύτερα! Ο ίδιος χαρακτηρίζει την υπηρεσία μας ιδιαίτερα πρωτότυπη, γιατί του έδωσε άμεσα λύση σε ένα κλασικό απρόοπτο της καθημερινότητας και υποστηρίζει ότι σίγουρα θα προτείνει την υπηρεσία μας στους οδηγούς που γνωρίζει!

Τι προσφέρει η υπηρεσία Anytime Battery on the Spot;

  • 2 χρόνια εγγύηση
  • Εξυπηρέτηση σε 30 λεπτά
  • Επώνυμες μπαταρίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
  • Σωστή τοποθέτηση από εξειδικευμένο μηχανικό
  • Φροντίδα για το περιβάλλον, αφού αναλαμβάνουμε την ανακύκλωση της παλιάς μπαταρίας

Έχουμε ήδη αλλάξεις μπαταρίες σε 3.200 οχήματα με αυτόν τον τρόπο και συνεχίζουμε… Η υπηρεσία μας ισχύει για κατοίκους Αττικής (εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές) και Θεσσαλονίκης, πρόκειται όμως μελλοντικά να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Στην Anytime είμαστε κοντά σου για ό,τι κι αν χρειαστείς και θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου, με λύσεις που πραγματικά διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.