Λένε ότι τα ταξίδια είναι μία απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια μας έχουν λείψει πολύ! Τα ταξίδια επιδρούν στην προσωπικότητά μας και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και βελτιώνουν τη ζωή μας.

Μία σύντομη ή μία πιο μακρινή απόδραση μας βοηθάει να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς και μέσα από αυτούς νέους ορίζοντες. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν υπέροχα μέρη, για να περάσουμε ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, αρκεί να είναι με ασφάλεια.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Ταξιδιωτική ασφάλεια από την Anytime σε Ελλάδα & εξωτερικό

Στην Anytime φροντίζουμε να είσαι ασφαλής, όπου κι αν επιλέξεις να ταξιδέψεις. Το ταξίδι σου σε κάθε μέρος του κόσμου μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξέγνοιστο, απλά άμεσα και οικονομικά. Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime ισχύει για ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, από 1 έως 60 μέρες, για έως και 3 διαφορετικούς προορισμούς και σε προστατεύει από απρόοπτα γεγονότα που μπορούν να συμβούν.

Μπορείς να επιλέξεις να ασφαλιστείς ατομικά ή με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ τα παιδιά μέχρι 1 έτους μπορούν να ασφαλιστούν εντελώς δωρεάν.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime ισχύει για ταξίδια με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο ή αυτοκίνητο κι εξασφαλίζει:

  • Καλύψεις για κάθε απρόοπτο περιστατικό, όπως καθυστέρηση ή ακύρωση ταξιδιού
  • Καλύψεις για κάθε επείγον ιατρικό περιστατικό και πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας
  • Δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης
  • Καλύψεις για τον Κορωνοϊό (Covid-19) σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης
  • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως €10.000 εφόσον επιλεχθεί

Μέσα σε 2 λεπτά βρίσκεις το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και εκδίδεις online εύκολα και γρήγορα το συμβόλαιό σου.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Γνώρισε μερικές σημαντικές καλύψεις της ταξιδιωτικής ασφάλισης Anytime

Έξοδα νοσηλείας: Καλύπτουμε τα έξοδα νοσηλείας του Ασφαλισμένου μας εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας, που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Υγειονομική μεταφορά: Καλύπτουμε την υγειονομική μεταφορά του Ασφαλισμένου μας, εξαιτίας κάποιου ατυχήματος η ξαφνικής ασθένειας.

Επαναπατρισμός Ασφαλισμένου: Καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής του Ασφαλισμένου μας κοντά στον τόπο μόνιμης διαμονής του, ώστε να συνεχίσει τη νοσηλεία του, εφόσον μετά την αρχική αντιμετώπιση του περιστατικού, η νοσηλεία του ή η αποκατάσταση της υγείας του προβλέπεται να διαρκέσει για διάστημα μεγαλύτερο από 10 μέρες.

Επαναπατρισμός συνταξιδιωτών: Καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής των μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου μας στον τόπο μόνιμης διαμονής τους. Αν επιστρέψουν με τρένο, πλοίο ή αεροπλάνο σε οικονομική θέση, καλύπτουμε ολόκληρο το ποσό για τη μετακίνηση.

Έξοδα μετακίνησης και διαμονής στενού συγγενή του Ασφαλισμένου που νοσηλεύεται: Αν ο Ασφαλισμένος μας νοσηλεύεται μακριά από τον τόπο διαμονής του και δε συνοδεύεται από κάποιον συγγενή του, καλύπτουμε τα έξοδα εισιτηρίου, με επιστροφή, σε συγγενή Α΄ βαθμού για να τον επισκεφτεί.

Έξοδα αποστολής φαρμάκων: Καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής φαρμάκων στον Ασφαλισμένο μας, αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του δεν μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που παίρνει σύμφωνα με τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί.

Ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο σχετικά με οποιοδήποτε απρόβλεπτο θέμα υγείας, αλλά και πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς και προϋποθέσεις σχετικά με τους υγειονομικούς κανονισμούς της κάθε χώρας (εμβόλια, προληπτικά μέτρα κ.λπ.)

Έξοδα λόγω καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών (δωρεάν κάλυψη σε όλα τα προγράμματά μας): Καλύπτουμε τα προσωπικά έξοδα (αγορά απαραίτητων ατομικών ειδών και ρούχων) του Ασφαλισμένου μας, αν καθυστερήσει η παράδοση των αποσκευών του στον τόπο προορισμού του.

Έξοδα λόγω καθυστέρησης πτήσης: Καλύπτουμε τα προσωπικά έξοδα του Ασφαλισμένου μας, σε περίπτωση που η αναχώρηση του αεροπλάνου του καθυστερήσει.

Έξοδα μίας διαμονής σε Ξενοδοχείο και επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα ή υπηρεσίες, λόγω κλοπής ή καταστροφής ταξιδιωτικών εγγράφων.

Έξοδα ξενοδοχείου λόγω Covid-19: Καλύπτουμε τα έξοδα ξενοδοχείου σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος μας διαγνωστεί με Covid-19 και χρειάζεται να μπει σε απομόνωση.

Οδική Βοήθεια: Καλύπτουμε τα έξοδα ρυμούλκησης στο κοντινότερο συνεργείο μέχρι €150, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματος του Ασφαλισμένου ή του ενοικιαζόμενου οχήματος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Αποζημίωση για απώλεια ή κλοπή αποσκευών: Καλύπτουμε τα έξοδα του Ασφαλισμένου μας, αν χαθούν ή κλαπούν οι αποσκευές του.

Όποτε κι όπως κι αν επιλέξεις να ταξιδεύεις στην Anytime είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή! Ταξίδεψε ξέγνοιαστα με την προστασία και τη σιγουριά που σου προσφέρει η ταξιδιωτική μας ασφάλιση!