Στην Anytime, εδώ και 15 χρόνια, προάγουμε συστηματικά την ασφαλή και βιώσιμη μετακίνηση με όραμα να μοιραζόμαστε δρόμους χωρίς ατυχήματα. Η νέα πρωτοβουλία μας, το «Save the Day», αποτελεί μια μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο. Αποστολή μας είναι να «σωθεί η κάθε μέρα» στους δρόμους και να αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε την οδήγηση, ενισχύοντας τις οδηγικές ικανότητες, ενδυναμώνοντας τις γνώσεις και προωθώντας μια θετική οδηγική κουλτούρα.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με την επίσκεψή μας στην Driving Academy, τη μεγαλύτερη σχολή ασφαλούς οδήγησης στην Ελλάδα. Το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε εστίαζε στην πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων, αλλά και στη βελτίωση των οδηγικών δυνατοτήτων σε περίπτωση κινδύνου, καθώς ακόμα και άνθρωποι με πολυετή οδηγική εμπειρία κάνουν καθημερινά λάθη που μπορούν να αποβούν μοιραία.

Σύμφωνα με έρευνες το 90% των τροχαίων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, ενώ κάθε 2 λεπτά, ο μέσος οδηγός εκτίθεται σε 400 διαφορετικά ερεθίσματα, λαμβάνει 40 αποφάσεις και κάνει 1 λάθος.

Η εκπαίδευσή μας περιελάμβανε ασφαλή και οικονομική οδήγηση, car control, sport driving, drift techniques, οδήγηση off road, ice driving, racing experience με στόχο να μάθουμε να οδηγούμε ασφαλέστερα και πιο συνειδητά κάτω από διαφορετικές συνθήκες, να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις και να επιτύχουμε λιγότερη κατανάλωση.

Σύντομα θα προσφέρουμε δωρεάν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης μέσα από διαγωνισμούς, για να βελτιώσουμε τον τρόπο οδήγησης νέων και μεγαλύτερων οδηγών και να μειώσουμε τις πιθανότητες τροχαίων ατυχημάτων. 

Για την Anytime, το να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια είναι κινητήρια δύναμη αλλά και ευθύνη, όχι μόνο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και με το θετικό αποτύπωμα που μπορεί να δημιουργήσει στη ζωή των ανθρώπων και στην κοινωνία. Δίνουμε προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια, καλωσορίζουμε νέες τεχνολογίες και εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, ενώ δημιουργούμε συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα πιο βιώσιμο και ασφαλές μέλλον που θα μας προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα.