Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι ο χρόνος είναι άπειρος, αλλά ο δικός σου περιορισμένος; Χρόνο με τον χρόνο, μέρα με τη μέρα, κάθε ώρα και λεπτό ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πως ποτέ δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Πώς θα καταφέρουμε λοιπόν να πάμε «Αgainst The Clock»;

TEDx University of Piraeus

Με αφετηρία αυτά τα ερωτήματα και βασικό θέμα το «Αgainst The Clock» διοργανώνεται το 10ο κι επετειακό TEDxUnivercityofPiraeus από μία μεγάλη και φιλόδοξη ομάδα φοιτητών και εθελοντών του Πανεπιστημίου Πειραιά, με την υποστήριξη της Anytime, που είναι φέτος ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο να εμπνεύσει και να διαδώσει διαχρονικές, αλλά και πρωτοποριακές ιδέες μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε το παρόν, αλλά και να φανταστούμε το μέλλον. Καθένας άλλωστε από εμάς τρέχει το δικό του αγώνα στο δικό του χρόνο και το ζητούμενο είναι πώς θα καταφέρουμε να αξιοποιούμε σωστά κι αποτελεσματικά στον χρόνο μας.

Στο Main Event του TEDxUniversityofPiraeus ταλαντούχοι ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης θα μιλήσουν για τη δική τους «Αgainst the Clock» ενδιαφέρουσα πορεία ζωής και θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες, δίνοντας δύναμη στους νέους να ηγηθούν αυτόν τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις επιθυμίες τους πράξη. Μέσα από τις ομιλίες τους θα δώσουν το κίνητρο που χρειάζεται ο καθένας, ώστε να εστιάσει στο δικό του όνειρο και να το κάνει επιτεύξιμο στόχο ζωής, ανατρέποντας την πρότερη κατάσταση.

TEDxUniversityofPiraeus

Aπό μία τέτοια διοργάνωση δε θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε, αφού στην Anytime θέλουμε να αποτελούμε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και να υποστηρίζουμε δυναμικές ομάδες και ανθρώπους με αποφασιστικότητα, τόλμη και δημιουργικότητα. Είμαστε δίπλα στους νέους που είναι γεμάτοι με στόχους κι όνειρα, αναλαμβάνοντας δράση σήμερα, προκειμένου να οικοδομήσουν το παρόν και το μέλλον που επιθυμούν να ζουν. Σε κάθε μας βήμα στηρίζουμε τη διάδοση πρωτοποριακών και αξιόλογων ιδεών που οδηγούν σε έναν παραγωγικό προβληματισμό κι αλλάζουν τον κόσμο μας.

Κι αυτός άλλωστε είναι και ο δικός μας στόχος, να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, ασφαλέστερο και δικαιότερο για όλους. Για αυτό και με πρωτοποριακή τεχνολογία, τεχνογνωσία και πάθος για καινοτομία, προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα, βοηθώντας τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές τους προκλήσεις.

Γνωρίζουμε ότι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με απίστευτη ταχύτητα… Για αυτό κι εμείς εξελισσόμαστε συνεχώς, άλλωστε η αλλαγή και η καινοτομία είναι στο DNA μας. Με σεβασμό πάντα στις ανάγκες των ανθρώπων, επαναπροσδιορίζουμε την έννοια της ασφάλειας με καινούριες ιδέες, προϊόντα νέας γενιάς και υπηρεσίες, που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης, κάνοντας καλύτερη κι ευκολότερη την καθημερινότητα του κόσμου.

Θέλουμε να προσθέτουμε αξία στη σχέση μας με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και είμαστε εδώ να κάνουμε τη θετική διαφορά κάθε στιγμή! Για αυτό κι ενθαρρύνουμε τους νέους και όλες τις καινοτόμες ενέργειες που γίνονται κίνητρο για να αλλάξει η ζωή μας