Το Stranger Things, είναι μία από τις σειρές φαινόμενο του Netflix! Εκτός από το σενάριο, τα εφέ και τους ηθοποιούς, έχουμε απολαύσει στις οθόνες μας και αρκετά αυτοκίνητα, που οι παραγωγοί της σειράς έχουν επιλέξει προσεκτικά για τους πρωταγωνιστές της.

Εμείς λοιπόν ως γνήσιοι θαυμαστές των αυτοκινήτων😊, κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και θυμόμαστε κάποια από τα θρυλικά αυτοκίνητα του Stranger Things!

Ας πάρουμε λοιπόν μία σύντομη γεύση…

1.1979 Chevrolet Camaro

Οδηγός της Chevrolet Camaro είναι ο Billy Hargrove! Κάθε πάρκινγκ Γυμνασίου και Πανεπιστημίου από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90 είχε τουλάχιστον ένα Camaro να λερώνει την άσφαλτο με ψυκτικό υγρό και λάδι. Είναι το αυτοκίνητο που κάθε έφηβος με πολύ χρόνο στα χέρια του θα ήθελε να συναρμολογήσει.

2.1980 Chevrolet K5 Blazer

Είναι το όχημα που ταιριάζει απόλυτα στον οδηγό του και αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Hawkings, Jim Hopper! Το K5 Blazer εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και ήταν αγαπημένο αυτοκίνητο για τους σκηνοθέτες της σειράς. Εκείνη την εποχή ήταν συχνή επιλογή τόσο για τις αστυνομικές αρχές, όσο και για τις κρατικές υπηρεσίες, επειδή συνδύαζε χαμηλό κόστος συντήρησης και πρακτικότητας.

3.1980 BMW 733i

Αυτό είναι το πιο φανταχτερό αυτοκίνητο που έχει δει ολόκληρη η σειρά και το οδηγεί το πλουσιόπαιδο Steve Harrington. Πρόκειται για μία BMW 773i  του 1981 που θεωρείται μάλιστα πολύ ακριβό αυτοκίνητο για την εποχή του και πόσο μάλλον για έναν έφηβο.

4.Ford Pinto 1976 της Joyce Byers

To πράσινο Ford Pinto του 1976 έχει η Joyce Byers, η ανύπαντρη μαμά των Will και Jonathan, που υποδύεται η Winona Ryder. Η Ford δημιούργησε πάνω από 3 εκατομμύρια Pintos από το 1970 έως το 1980. Ήταν ένα φτηνό και μικρό μοντέλο, που δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο να πουληθεί εκείνη την περίοδο, γιατί υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που εξερράγη το ρεζερβουάρ.

5.Chevrolet Van

Κι όμως αυτό το Chevrolet van πέταξε στον αέρα, όταν η Eleven κατάφερε να εκτοξεύσει το van των κακών. Το συγεκριμένο μοντέλο ξεκίνησε να φτιάχνεται από το 1964 και για τα επόμενα 30 χρόνια.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, ποιο αυτοκίνητο της σειράς θα διάλεγες; Όποιο πάντως κι αν είναι το δικό σου αυτοκίνητο, εμείς είμαστε δίπλα σου και στην Anytime μπορείς να βρεις το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι! Μπες στο anytime.gr και κάνε την ιδανική επιλογή για το όχημά σου.