Οι γιορτές επιτέλους είναι εδώ, σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά το 2021 και είναι ώρα για ηρεμία και ξεκούραση! Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χαζέψεις στο κινητό σου, να αράξεις στον καναπέ σου και γιατί όχι να χαρίσεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Βασικά ένα δώρο που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, ένα δώρο που θα αλλάξει το σπίτι σου και θα το κάνει πιο όμορφο, ζεστό, φιλικό και έξυπνο. Ένα δώρο που θα σου λύσει τα χέρια και θα σου χαρίσει πολλές φορές χρόνο και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για αυτό πάρε μία μικρή ιδέα από τις δικές μας προτάσεις για τα πιο χρήσιμα δώρα για το σπίτι σου αυτές τις γιορτές.

χρήσιμα δώρα

Σκούπα Ρομπότ

Πώς θα σου φαινόταν αν μία σκούπα καθάριζε το σπίτι σου, ενώ εσύ καθόσουν και απολάμβανες στον καναπέ σου την αγαπημένη σου ταινία χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς ή και χωρίς να είσαι καν εκεί;

Οι σκούπες ρομπότ έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα για να μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε πολύτιμο κόπο και χρόνο. Κάνει αντί για σένα το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή κίνηση. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, συνδέεται με το κινητό σου, χαρτογραφεί τον χώρο σου και κρατάει το σπίτι σου καθαρό.

χρήσιμα δώρα

Αφυγραντήρας

Ίσως δεν έχεις ακόμη πειστεί πόσο χρήσιμος είναι ένας αφυγραντήρας. Ίσως αναρωτιέσαι αν πραγματικά χρειάζεσαι μια τέτοια συσκευή και αν αξίζει η αγορά της. Κι όμως ένας αφυγραντήρας διατηρεί την υγρασία στο σπίτι σου σε φυσιολογικά επίπεδα, εξασφαλίζει υγιεινή ατμόσφαιρα, μειώνει την αίσθηση του κρύου και πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει το στέγνωμα των ρούχων σε εσωτερικό χώρο. Διάλεξε έναν σύμφωνα με το budget σου και τα τετραγωνικά σου και φτιάξε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Σύστημα καθαρισμού αέρα

Είναι μία από τις πιο χρήσιμες συσκευές σε ένα σπίτι. Πετυχαίνει να παράγει καθαρό αέρα, εξουδετερώνοντας τις ανεπιθύμητες μυρωδιές, τη σκόνη και τα βακτήρια, ενώ προστατεύει από αλλεργίες και κρυολογήματα.

χρήσιμα δώρα

Ασφάλεια Σπιτιού

Ναι, είναι από τα πιο σημαντικά «δώρα» που μπορείς να κάνεις για το σπίτι σου! Με μία ασφάλεια σπιτιού στην Anytime προστατεύεις το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή και τα δύο. Εσύ επιλέγεις τις καλύψεις που χρειάζεσαι, βρίσκεις τις τιμές που θες κι αν μάλιστα αποφασίσεις να ασφαλίσεις συνδυαστικά το κτίριο και το περιεχόμενο του σπιτιού σου, έχεις 10% επιπλέον έκπτωση. Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Αξίζει να προστατεύσεις τον χώρο που ζεις!