Στη Anytime ξέρουμε ότι φροντίζεις καθημερινά για την ασφάλεια και την καλή υγεία του παιδιού σου. Είναι για σένα προτεραιότητα να το βλέπεις υγιές, δυνατό και γεμάτο ζωντάνια! Τι γίνεται όμως όταν μικρά ή σοβαρά περιστατικά υγείας διαταράσσουν την ευεξία του; Αν έχεις σύμμαχο την ασφάλεια υγείας του παιδιού σου, μπορείς να νιώθεις με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία ότι αυτό θα λάβει ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας φροντίδα.

Για να σε διευκολύνουμε στην έρευνα και επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος για το παιδί σου, στην Anytime συλλέξαμε τα 6 σημεία-κλειδιά που προτείνουμε να προσέξεις για να κάνεις, με σιγουριά, την καλύτερη επιλογή!

παιδί
  • Επίλεξε μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία.Το μέγεθος, η ισχυρή διεθνής παρουσία είναι τα πρώτα στοιχεία που πρέπει να αναζητήσεις και να αξιολογήσεις ως γονιός. Για το συμβόλαιο υγείας του παιδιού σου, διάλεξε μία εταιρία με υψηλή φερεγγυότητα, ώστε να ξέρεις με σιγουριά ότι το παιδί σου θα έχει σωστή και επαρκή κάλυψη από τώρα και σταθερά στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.
  • Δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του παιδιού σου. Με βάση αυτές μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει το παιδί σου για κάθε ενδεχόμενο (π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος και επείγοντος περιστατικού, σε περίπτωση που απαιτηθεί νοσηλεία και βοήθεια από αποκλειστική νοσοκόμα, σε περίπτωση που είναι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις κ.α.).
παιδί
  • Μάθε μέχρι ποιο ποσό θα καλύπτεται το παιδί σου σε περίπτωση νοσηλείας και ποια θα είναι η δική σου συμμετοχή στα έξοδα. Θα πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το ανώτατο ποσό κάλυψης που εξασφαλίζει το ασφαλιστικό πρόγραμμα της επιλογής σου για τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σου. Σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζεις τι καλύπτει αυτό το ποσό (π.χ. έξοδα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού, δωμάτιο και διατροφή, διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα, αμοιβές γιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων, υλικά χειρουργείου, αποκλειστική νοσοκόμα, έξοδα συνοδού κ.α.). Ακόμα, είναι σημαντικό να αποφασίσεις αν θέλεις να έχεις συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας του παιδιού σου και μέχρι ποιο ποσοστό/ποσό ή αν θέλεις το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξεις να καλύπτει το σύνολο των εξόδων νοσηλείας.
  • Μελέτησε προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου. Πριν υπογράψεις οποιοδήποτε συμβόλαιο, με οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία, θα πρέπει πρώτα να διαβάσεις εξονυχιστικά τους όρους του συμβολαίου. Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχουν «ψιλά» γράμματα, αλλά όροι για εξαιρέσεις, περίοδοι αναμονής στην κάλυψη, καλύψεις στο εξωτερικό, πλαφόν στις αμοιβές των ιατρών κ.α.
  • Μην αποκρύψεις στοιχεία για προγενέστερες ασθένειες ή ατυχήματα. Μην αφήσεις κανέναν άλλον να συμπληρώσει για λογαριασμό σου τα σχετικά ερωτηματολόγια με το ιατρικό ιστορικό του παιδιού σου. Με τη δήλωση μιας πάθησης ενδεχομένως να πληρώσεις αυξημένο ασφάλιστρο για το συμβόλαιό του ή να εξαιρεθούν ορισμένες καλύψεις, αλλά θα ξέρεις ακριβώς τι δικαιούται το παιδί σου και αυτό δεν θα κινδυνέψει να μείνει χωρίς κάλυψη.
παιδί
  • Πρόσεξε τις «κάρτες υγείας». Οι λεγόμενες «κάρτες υγείας» δεν είναι ασφαλιστικά  προϊόντα, αλλά είναι στην ουσία κάρτες που παρέχουν κάποιες εκπτώσεις για ορισμένες υπηρεσίες υγείας. Επομένως, δεν μπορούν να καλύψουν ασφαλιστικά την υγεία του παιδιού σου.

Τώρα, που γνωρίζεις πώς μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για το παιδί σου, έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις έγκαιρα για την καλή υγεία του, θέτοντας τις βάσεις για μια ποιοτική ζωή στο μέλλον του. Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να ζεις κάθε στιγμή μαζί με το παιδί σου ακόμα πιο χαρούμενα και ξέγνοιαστα;