Σίγουρα έχεις απολαύσει κάποιο από τα καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενός από τους νεότερους και πιο πετυχημένους παίχτες που πέρασαν ποτέ από το αμερικανικό μπάσκετ και την Εθνική Ελλάδος.

Δεν ήταν μόνο το ταλέντο του, που τον βοήθησε στη «χρυσή πορεία» του, αλλά και μία σειρά πραγμάτων, τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ κι αν θες να γίνεις ο «MVP της οδήγησης».

Προσπάθεια

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία πολύ δύσκολη ζωή. Ξεκίνησε από χαμηλά, χωρίς να έχει πρόσβαση στα καλύτερα γήπεδα. Αυτό που έκανε όμως, ήταν να μην το βάλει ποτέ κάτω και να συνεχίζει να παίζει μπάσκετ. Για αυτό και κάποια στιγμή αναγνωρίστηκε! Το πρώτο δίδαγμα λοιπόν είναι, ανεξάρτητα από τα λάθη που μπορεί να κάνεις, να μην τα παρατήσεις και να συνεχίσεις να οδηγείς δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό.

Ψυχραιμία

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αν για κάτι «ο δικός μας Γιάννης», έχει αγαπηθεί είναι για τη ψυχραιμία και την ωριμότητά του. Σε αντίθεση με άλλους παίχτες που κατακτούν την κορυφή και αλλάζουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και παραμένει ο ίδιος. Ο «MVP της οδήγησης» ποτέ δε θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος ή έχει πάντα δίκιο. Παραμένει ψύχραιμος και ευγενικός οδηγός, ακόμα και σε κάποιες όχι τόσο εύκολες συνθήκες.

Έμπνευση

Κάθε νέος έχει κάποια πρότυπα, τα οποία τον βοηθούν να κυνηγάει τους στόχους του. Στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα δεις πως ξέρει τη δύναμη της εικόνας του και τη χρησιμοποιεί, για να κινητοποιήσει τους νέους για διάφορα πράγματα. Έτσι, και ο καλός οδηγός γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και πότε. Τα best practices και το eco driving είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του καλού οδηγού.

Πίστη

Παρά τις δυσκολίες που γνώρισε στην Ελλάδα στα παιδικά του χρόνια, ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο δεν ξέχασε την πατρίδα του. Φοράει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και προσφέρει βοήθεια, για να γίνουν μπασκετικές υποδομές σε χαμηλές οικονομικές ζώνες. Ο Γιάννης, παραμένει πιστός στο σπίτι του. Η πίστη στον εαυτό σου και η προσπάθεια να οδηγείς κάθε φορά πιο προσεκτικά, σε κάνουν καλύτερο, ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις και για τους άλλους.

Παιχνίδι για τον πόντο

Το μπάσκετ δεν είναι απλό θέαμα, αλλά κυνήγι του πόντου και της τεχνικής και το βλέπεις σε κάθε του παιχνίδι. Τώρα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να παίξεις για τους πόντους στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου, που θα σου προσφέρουν πολύ χαμηλότερα ασφάλιστρα και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οδήγησή σου, προσφέροντάς σου εκπτώσεις και διάφορες άλλες επιβραβεύσεις. Γνώρισε το Smart Drive της Anytime, το πρόγραμμα που σε κάνει «MVP στην οδήγηση» και σε ανταμείβει κάθε στιγμή!