Όταν ακούς τη φράση «αυτοκίνητα πόλης» λογικά σκέφτεσαι πολύ μικρά οχήματα, με ελάχιστη κατανάλωση, τα οποία θα πάνε εσένα και άντε 1-2 ακόμα άτομα με άνεση κάπου. Καιρός για να αναθεωρήσεις (γράψε το στο new year’s resolution του 2021) μιας και αυτά τα 5 αυτοκίνητα πόλης χωράνε όλα τα δώρα του Άγιου Βασίλη στο εσωτερικό τους! Ο Άγιος Βασίλης σίγουρα θα άλλαζε το έλκηθρό του για ένα από αυτά τα 5 που θα δεις εδώ!

αυτοκίνητα πόλης

Volkswagen Up

αυτοκίνητα πόλης

Το Volkswagen Up είναι πραγματικά μικροσκοπικό, όμως τόσο ευρύχωρο που νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα όχημα μεσαίας κατηγορίας. Οι φανταστικοί του χώροι θα σε εντυπωσιάσουν και θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ άνετο, όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους επιβάτες. Επιπλέον η πολύ χαμηλή κατανάλωσή του είναι ένας λόγος, για να το ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη που πιθανότητα σχεδιάζει να πάρει ένα.

Fiat 500

αυτοκίνητα πόλης

Ένα από τα πιο κομψά αυτοκίνητα πόλης το οποίο είναι και αρκετά ευρύχωρο και το ξεχνάνε όλοι. Οι καμπύλες στο σχεδιασμό του το χαρακτηρίζουν για τη φινέτσα του, όμως το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 184 λίτρα.

Hyundai i10

αυτοκίνητα πόλης

Αεροδυναμικό και πολύ άνετο. Ναι, είναι ένα από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης που θα βρεις σε σχετικά καλή τιμή και αξίζει να επενδύσεις σε αυτό. Μοναδικές λειτουργίες και πραγματική καινοτομία, με έναν σχεδιασμό που εξαπατά το μάτι. Ευκαιρία οι τάρανδοι να ξεκουραστούν.

Citroen DS3

Γαλλική κομψότητα, χώρος αποσκευής 283 λίτρων και μόλις 3,95 μέτρα για εύκολο παρκάρισμα. Είναι το μικρό αυτοκίνητο πόλης που δε θα σε παιδέψει πουθενά. Θα χαίρεσαι να το οδηγείς.

Nissan Micra

αυτοκίνητα πόλης

Πολλοί νέοι οδηγοί μαθαίνουν σε αυτό. Είναι λίγο πιο μεγάλο από τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, όμως ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει πως συμπεριφέρεται σαν ένα από αυτά. Εάν θες πραγματική άνεση και δυνατότητα μεταφοράς πραγμάτων, με χαμηλή κατανάλωση μην το σκεφτείς στιγμή!

Πριν ξεκινήσεις να γράφεις τι χρώμα θες στο γράμμα που ετοιμάζεις στον Άγιο Βασίλη, θυμήσου πως η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι εξίσου σημαντική. Η Anytime μπορεί να μην έχει κάποιο διαθέσιμο συμβόλαιο για το ιπτάμενο έλκηθρο που σέρνουν οι τάρανδοι, όμως έχει σίγουρα την καλύτερη ασφάλεια για το δικό σου αυτοκίνητο.