Λένε ότι τα ταξίδια σε βοηθούν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Σου αλλάζουν τη διάθεση, συμβάλλουν στην καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Όταν επιστρέφεις από ένα ταξίδι, είτε έχεις ταξιδέψει για διακοπές, είτε για επαγγελματικούς λόγους, αισθάνεσαι ανανεωμένος, έχεις γεμίσει με νέες εμπειρίες κι αναμνήσεις.

Έχεις να θυμάσαι μοναδικές στιγμές! Η καρδιά και το σώμα σου γεμίζει με ευτυχία κι ευεξία. Είναι αποδεδειγμένο πως τα ταξίδια αλλάζουν την προσωπικότητά σου, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σου και σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Με ποιον τρόπο;

Δες παρακάτω μερικά πλεονεκτήματα των ταξιδιών και ξεκίνα να οργανώνεις το επόμενο ταξίδι σου.

Ευτυχία

Αυτό δεν αναζητάμε όλοι από ένα ταξίδι; Να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας, να φτιάξει η διάθεσή μας, να γεμίσουμε με δύναμη και χαρά. Κι όντως τα ταξίδια μάς βοηθούν να χαλαρώσουμε, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να μορφωθούμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, αλλά και καλύτερα τον εαυτό μας. Ανακαλύπτουμε την ουσία των πραγμάτων και βρίσκουμε την ψυχική μας ισορροπία.

Κοινωνικότητα

Όταν ταξιδεύουμε, μαθαίνουμε με τον πιο απλό τρόπο να επικοινωνούμε καλύτερα με τους άλλους. Νιώθουμε πιο άνετα να κάνουμε γνωριμίες και να συνεννοούμαστε με αγνώστους. Κι αυτό συμβαίνει αβίαστα, είτε γιατί θα τύχει να ζητήσουμε πληροφορίες ή οδηγίες για κάποιο μέρος, είτε γιατί θα τύχει να κάνουμε νέους φίλους. Με λίγα λόγια τα ταξίδια μάς βοηθούν να αντιμετωπίζουμε το άγχος μας και την έμφυτη αμηχανία μας.

ταξίδια

Δημιουργικότητα-Αποφασιστικότητα

Ίσως έχεις ακούσει ότι αρκετοί καλλιτέχνες ταξιδεύουν για να δημιουργήσουν. Όταν ταξιδεύεις βγαίνεις από το comfort zone σου, γιατί ένα ταξίδι προσφέρει νέες προκλήσεις κι εμπειρίες. Σε κάνει πιο δημιουργικό, αλλά και αποφασιστικό. Από τη στιγμή που προγραμματίζεις ένα ταξίδι μέχρι τη στιγμή που το υλοποιείς, έρχεσαι αντιμέτωπος με νέες καταστάσεις, άλλες ευχάριστες, άλλες όχι και τόσο, βρίσκεις όμως το θάρρος να τις αντιμετωπίσεις.

ταξίδια

Ενδιαφέρον

Ένα ταξίδι αυξάνει το ενδιαφέρον σου να γνωρίσεις νέα μέρη (παραλίες, αγορές, μουσεία, πάρκα, αεροδρόμια, λιμάνια κ.α.), άλλους πολιτισμούς, τη ζωή, την κουλτούρα και τις συνήθειες άλλων ανθρώπων.

ταξίδια

Προσαρμοστικότητα

Ένα ταξίδι σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά… Ένα ταξίδι σε βοηθάει να προσαρμόζεσαι σε απρόοπτες και ίσως μερικές φορές δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να συμβούν, όπως για παράδειγμα καθυστερημένες πτήσεις, χαμένες αποσκευές ή κάποιο θέμα υγείας. Για να αντιμετωπίσεις ευκολότερα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, η Anytime είναι και πάλι δίπλα σου με 3 νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, τα οποία σε καλύπτουν για κάθε απρόοπτο περιστατικό, που μπορεί να συμβεί στο ταξίδι σου.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime περιλαμβάνει καλύψεις για επείγοντα ιατρικά περιστατικά, όπως έξοδα νοσηλείας, υγειονομική μεταφορά, επαναπατρισμό, έξοδα ξενοδοχείου λόγω Covid 19, έξοδα λόγω καθυστέρησης ή ακύρωσης ταξιδιού, αποζημίωση για απώλεια ή κλοπή αποσκευών και πολλές ακόμα καλύψεις…

Επίλεξε το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και ταξίδεψε ξέγνοιαστα μόνο από €9,5!