Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Κατοικίας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σπίτι σου είναι ξεχωριστό για σένα. Στεγάζει ό,τι πολυτιμότερο έχεις. Είναι ο χώρος σου, το καταφύγιό σου, έχει κάτι από την αύρα και την προσωπικότητά σου. Γεμίζει με αναμνήσεις τη ζωή σου! Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχεις εκτιμήσει ακόμη περισσότερη την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σου.

Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να προστατεύεις το σπίτι σου με μία ασφάλιση κατοικίας, ακόμη κι αν δεν είναι υποχρεωτική, όπως για το αυτοκίνητό σου.

Για ποιους λόγους λοιπόν αξίζει να ασφαλίσεις το σπίτι σου;

Αίσθηση ασφάλειας

σπίτι

Το σπίτι σου είναι όλα όσα αγαπάς. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό, παλιό ή καινούριο… Είναι το δικό σου μέρος, που ακόμη κι αν δεν είναι τέλειο, το έχεις φτιάξει με μεράκι και αγάπη. Εκεί ζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, εκεί ηρεμείς μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου, για αυτό και θες να αισθάνεσαι ασφαλής στο σπίτι σου.

Σημαντική αξία

Στο σπίτι σου έχεις επενδύσει όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Το σπίτι σου και το περιεχόμενό του είναι σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και αξίζει να τα προστατεύεις. Στην Anytime εσύ επιλέγεις αν θα ασφαλίσεις το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του, δηλαδή τα αγαπημένα σου αντικείμενα, όπως το laptop, την τηλεόραση, την κουζίνα, τις συσκευές, τα ρούχα κ.α. ή και τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό, να ξέρεις ότι αν προκύψει οποιαδήποτε ζημιά στο κτίριο ή/και στο περιεχόμενο του σπιτιού σου, θα είναι και πάλι όπως πριν.

Κόστος ασφάλισης

σπίτι

Ο πιο βασικός ίσως λόγος που δεν έχεις ήδη ασφαλίσει το σπίτι σου, είναι γιατί σε προβληματίζει το κόστος μίας ασφάλισης κατοικίας. Όμως η ασφάλιση του σπιτιού σου κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο πιστεύεις. Πολλές φορές μάλιστα ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας είναι πιο οικονομικό και από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις στεγαστικό δάνειο η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική, η επιλογή όμως της ασφαλιστικής εταιρίας είναι καθαρά δική σου επιλογή!

Μεγαλύτερη προστασία

σπίτι

Με μία ασφάλεια κατοικίας προστατεύεις το σπίτι σου από μικροζημιές που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητά σου, αλλά και από σοβαρότερες αιτίες. Για παράδειγμα ζημιές από πυρκαγιά, που και φέτος το καλοκαίρι έκαψε περιουσίες που με τόσο κόπο αποκτήθηκαν ή από καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, χιόνι, χαλάζι, παγετό, κλπ.), που παρουσιάζονται όλο και πιο συχνά στη χώρα μας και σε μεγαλύτερη έκταση.

Σεισμός

σπίτι

Η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, έχει μάλιστα την έκτη θέση στις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου. Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος που αξίζει να προστατεύσεις το σπίτι σου.

Το σκέφτεσαι ακόμη; Στην Anytime ασφαλίζεις το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή συνδυαστικά και τα δύο με 10% επιπλέον έκπτωση, επιλέγοντας τις καλύψεις και τη συχνότητα πληρωμής που σε εξυπηρετεί για να νιώθεις κάθε στιγμή την ηρεμία που χρειάζεσαι στο σπίτι σου.