Για άλλη μία χρονιά τα πήγαμε εξαιρετικά στα Content Marketing Awards και είμαστε πολλοί χαρούμενοι για αυτό!😊

Με σταθερό στόχο να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σας κάθε στιγμή και να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση, δημιουργούμε ξεχωριστές ενέργειες, θέλοντας να δίνουμε έμπνευση, ενημέρωση, αλλά και μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σας.

βραβεία Anytime

Για αυτό και πήραμε 4 βραβεία στα φετινά Content Marketing Awards, που αναδεικνύουν το πιο εντυπωσιακό και engaging περιεχόμενο στα μέσα επικοινωνίας του κάθε brand. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον χώρο εκδηλώσεων House 124 από τη Boussias Communications και η ομάδα μας ήταν εκεί για να παραλάβει τα βραβεία της.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τη Socialab, το agency που συνεργαζόμαστε, αποσπάσαμε 4 βραβεία. Διακριθήκαμε με GOLD Award στην κατηγορία Best Branded Blog, με Silver Award στην κατηγορία Best Content Marketing Program- Financial & Insurance Services and Products και με Bronze Award στις κατηγορίες Best Use of Content Marketing for Lead Generation για το Smart Drive Challenge και Best Use of Facebook for Content Marketing.

βραβεία Anytime

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις μας κάνουν πολύ περήφανους, γιατί σε μία δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, δείξαμε αυθεντικότητα και δημιουργικότητα, προβάλλαμε ποιοτικό περιεχόμενο και ενισχύσαμε την αλληλεπίδραση μαζί σας.

Όλη αυτήν την περίοδο δημιουργούμε ενδιαφέρον περιεχόμενο γύρω από την Οδική ασφάλεια με challenges που σας προκαλούν να οδηγείτε πιο προσεκτικά και να κερδίζετε μοναδικά δώρα! Διοργανώνουμε διαγωνισμούς με μεγάλες εκπλήξεις και μοιραζόμαστε μαζί τις ιδέες μας για τους πράσινους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, την ηλεκτροκίνηση, τα ταξίδια, τις αλλαγές που χρειάζεται το σπίτι μας, τη φροντίδα που θέλουν τα κατοικίδιά μας, ενώ ταυτόχρονα είμαστε κοντά σε όλους όσους το χρειάζονται περισσότερο, αφήνοντας το κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, ακούγοντας με προσοχή αυτά που θέλετε κι έχετε να μας πείτε με στόχο να μένουμε μαζί ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, ιδέες και συναισθήματα.